Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je i Baloteli govorio samo Messi bolji od njega pa sada ko vampir s tribina posmatra Džeku
tottenham ti je pokazao koliko ti je jaka ekipa.
ja tebe uvrijedio,mislim da je tvoja uvreda veca nego moja TOPE,ali ocito si slijep pored ociju,hajde ponovo procitaj moja oba posta,vidjet ces da nisi dobro procitao... ... i da,umalo da zaboravim berlusconi ti na..ze mamu !
i namještali utakmice. kako onaj prije mene reče, 1980 je Milan izbačen iz lige!!!! A i u Braseloni su igrali likovi ala Krojf, Šuster, Simonsen, Lineker, Zubizareta, Laurdrup, Kuman, Enrike, Klajvert, Ronaldinjo, Kodro. Ili, pak, pošto to nisu italijanski igračiti, ova lista se ne pika, jer zaboga miloga, samo talijani igraju lopte.
eto, nek smo mi zavdini. Šta će biti sa Milanom kad ga opet iz lige istjeraju zbog namještanja utakmica?
kako ste vi navijači milana kulturni, usta vam se pozlatila. A sad ću se spustiti na tvoj nivo pa te pitati koliko te često berluskoni n....že? Znam, sad ćeš mi se sjetiti bliže i dalje familije, ali to ipak samo govori o tebi kao vjernom navijaču ac milana. Inače je poznato da je Milan prepošten klub, 1980 je izbačen u drugu ligu zbog namještanja utakmica, a poznato nam je šta se i u novjjoj istoriji desilo. Niko nije kriv i samo ga Juve... Mislim, svi štele, manje više, ali ovo je DOKAZANO! Vojnik o skraćenju a k***va o poštenju.
pola engleske lige jače od milana,neču veću glupost odavno,jedine 2 ekipe koje su u rangu milana su 2 mančestera,kakav čelzi i arsenal, da ne govorim o ostalim,iz vših tekstova se može zaključiti da većina vas uopšte ne zna sa kakvim timom milan trenutno raspolaže, jer da znate ne biste pisali gluposti kakve pišete,milan ima ako ne najbolju onda jednu od tri najbolje odbrane u evropi, isto vrijedi iza napad,istina je da vezni nije aman čemu ali kako god alegrijeva izjava nije daleko od istine sviđalo se to kome ili ne
TOOOPEEE hajde ponovo procitaj moj post i vidjet ces da sam stavio da je milan 93 igrao finale (izgubio od O. Marseja sa 1:0)
Na zalost puno je razloga zbog kojih Italijanski fudbal nije tamo gdje je nekad bio a isto vazi i za Milan. Ali je vrlo ruzno reci za klub koji je najtrofejniji na svijetu i koji ima toliko toga iza sebe da je u rangu Malmoa i sl. Neko je to rekao vrlo dobro, sadasnja generacija zna za Barcelonu i nista drugo ali valjda ce nauciti da se fudbal igrao i prije messija. Igraci poput Maldinija, Inzaghija, Sedorfa, Baresija, Neste su osvajali evropu mnogo prije je pola vas rodjeno
hvala ovom gore. bar priznas za razliku od drugih. ali kako samo ownuje \"neko iz mase\" i \"loco E\" haha , svaka cast, a zavidni samo lupajte tumb down, prva losa sezona i eto vas da navijate za neki drugi klub, jakih mi navijaca jbt
eto ja sam neznalica a ti si kao, eto, znalica. Necu tebi da se pravdam, ti eto, sve znaš!
eto, vi ste gospodna a navijači Barselone su papci. To ništa ne govori o namijačima Barselone, već o tebi, urbani gospodine.
89 prvaci 90 prvaci 93 finale 94 prvaci (deranje barcelone 4:0) 95 finale i onda kazu da barca dominira,u sedam godina 5 finala,3 prvaci 03 prvaci 05 finale 07 prvaci hajde cao. cao i tebi... halo, učenjače, milan je bio prvak u sezoni 93/94 a ne 93 i 94. stao je babi milo to joj se i snilo.
@ samo ac milan slazem se za man utd. mrzim, al postujem. vidjet cemo stra ce se desiti kad ne bude alexa. ali zasad, veliki respect. potpisujem i za navijace barcelone, koje do prije par godina nije bilo nigdje, drala ih valencia, deportivo, rayo vallecano :) naletila klosarima dobra generacija, ustvari messi, xavi i iniesta... o pomoci uefe, spanskog saveza i sudija je suvisno pricati. nece to dugo
89 prvaci 90 prvaci 93 finale 94 prvaci (deranje barcelone 4:0) 95 finale i onda kazu da barca dominira,u sedam godina 5 finala,3 prvaci 03 prvaci 05 finale 07 prvaci hajde cao.
svim pametnim ljudima ovde, dakle navijacima milana, porucujem da se ne upustaju u rasprave s ovim papcima koji navijaju za barcelonu i slicno. nisu oni nasa klasa. mi smo u vrhu evropskog fudbala decenijama, a ovo drugo su klubovi koji po incidentu nesto uspiju. po milanu se pišu fudbalske knjige. allegri u prvoj sezoni u klubu prvak italije, sa tekim transfer periodom. sa jako malo para, napravljen je sampionski tim. nemamo mi vise sta pricat o njemu, mozete mu samo postrojit zenske clanove familije. forza milan, i ove godine minimum scudetto!
Svi ovi koji navijaju za tkz \'\'navijaci\'\' Barcelone su djeca od 15-21 god koji su prije par godina poceli pratiti nogomet tako da se njima nebi ni obracao jer nisu kompetentni da se s njima raspravljam nego cu se obratiti nakratko ovim papcima koje lupaju kojekakve gluposti i ovaj glupan sto je gledao utakmicu Bayern protiv Milana i koji izgleda pojma nema da njemacka liga krece skoro mjesec dana ranije od talijanske sto znaci da su Bayernovi igraci vec bili duze vrijeme u punim treninzima i dosta pripremljeniji a Milan opet izvukao 1:1 a nisu ni 50% bili u formi u kojoj je Bayern bio tako da je najbolje da ni neodgovaras da se nebi bezveze isprovaljivao. Sto se tice Interovih navijaca tu se nema sta spominjati prosle sezone 2 puta gola niste dali zato ssssss. R.Madrid koji je u zadnjih 5 godina potrosio vise od 500 mil i sta su osvojili kup Spanije :D nemos vjerovat. Jedini klub kojeg postujem je Manchester United i Sir alexu Fergusonu skidam kapu. Forzza Milan !!!!!!!!!