Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@@smijesno j.e.eb.em ti .m.aa.t.e..r jel ga treba u..b.ii.t da bi dobio crvenu karton maloumni stvore
a zasto taj "odlicni sudija" nije za isti start (cak i gori) dao Arbeloi crveni karton??????????????????????????? Arbeloa je tacno vidio da ne moze stici loptu i krvnicki je dzonom udario Evru. Znas zasto? 1.Evra se nije previjao pola sata kao glumac Arbeloa 2. Turski g.o.v.n.a.r je jedan obicni karinash od sudije Ako si gledao utakmicu onda ne znam kako te nije stid pricati o golovima Madrida... jer isti taj Madrid nije imao NI JEDNOG JEDINOG SUTA (NI PO GOLU, A NITI PORED GOLA) sve do tok iskljucena Nanija.
prvo ako si imalo upucen znat ces da je cakir odlican sudija i jos jedna informacija kolina je acakiru dao osmicu za sudjenje i reko da je odluka bila ispravna...al ocito ti ne vidis dalje od svoje zatucane politike,,,nije bolan sudija odlucio utakmicu nego tri gola reala i....dao ga ramos i za mancester jer ocito nisu bili sposobni dat sami go
"Portugalski nogometaš Nani je, pak, dobio jednu utakmicu kazne zbog spomenutog crvenog kartona." Zasto nije dobio vecu kaznu zbgo tzv divljackog starta, pa zato sto isti nije postojao, zato sto je UEFA mafija, zato sto je sudija odlucio utakmicu...prije ili kasnije ovo ce se istom tom Realu obiti o glavu, United till I die!
Pa se ti buni ,suti i trpi i gledaj sta su ti namjenili.
Boli ga briga, dnevno ispiša duplo više.