Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fejzbuk level novinarstva. Čestitke FK Sarajevu.
Reci Messiju ovo: "SARAJEVO HORDE BOG I ČARŠIJA, NEKA ŽIVI BOSNA NAŠA DRŽAVA"
SUSICU ZOVI HALILOVICA DA IGRA ZA BIH JOS NIJE IGRAO ZA HRVATSKU
hu kers abaut messi ???
Pa i Messi je uvijek navijao za Sarajevo...
messi je poceo karijeru u sarajevu samo je zbog rata otisao tamo
Zar treba da znamo i da nas interesuje za koga navija ovaj polutan?
navijas ti za karinu moju
Vijest na nivou
Oo jbmtii naslova i vijesti.Vec zamisljam: Halilovic: Messi,Messi... Ja navijam za FK Sarajevo Messi: Boli me k*,ko su ti! Dusu bi prodali ne bi li kakvu vijest glupu i nerealnu objavili.Toliko patite za Hallilovicima????
hahahaaa reci mu slobodno
boli me q za koga ti navijas, đubre izdajničko
Spahic nije mogao da bira,Hrvatska ga jednostavno nije zeljela u svojim redovima,toliko su ga cijenili kao igraca.Ovaj jeste mogao da bira.
niste ga ni vi cijenili sta je najgore.Do jucer krenula,kad je se oprostio i zahvalio, <3 legendo,kapitenu nas i tako to. I da ga hrvatska nije cijenila,nije istina.Sam je se opredjelio za BiH jer je 2000.ih Hrvatska imala kompletnu reprezentaciju,rangiranu u sam vrh FIFAe ljestvice.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)