Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na siptarski nacin,bravo,,,pokazali ste srbima da su donji !!!!!!
Kako mi je drago sto su Albanci sudbinski odredjni Srbima da ih more do Sudnjega dana...:D
Smrde i Albanci... nasli se fakat... ne zna se ko je gori. Njih je Bog stvorio jedne za druge...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
20 godina velicaju genocid i ratne zlocince po istim tim tribinama i stadionima, a sad im kao smeta jedan transparent... oni "isprovocirani" a 45 min se orilo ubi, zakolji....
Trebali su Albanci ranije otici sa igralista, pa bi im ispraznili stadion!! Ma treba Engleski metod Srbima, 2 h prije tekme u zatvor i izlazis 2h poslije tekme!!
Nikad u Nato! Pogledajte snimak! http://www.youtube.com/watch?v=rEDDOoOR69U
Kad kontrolu BiH neba imaju Hrvatska i Srbija bude mi lakse kad znam da kontrolu neba samog nebeskog naroda imaju Albanci!!!! Utrpase im tuki pred citavom Evropom za 10min! Svaka vam cast. Ode po burek u pekaru!
Mene čudi da vam po plac ti redari nijesu prepisali
OVIH DANA, OVIH DANA, STADIONOM PARTIZANA, PONOSNO SE VIJE, BARJAK ALBANIJE.
Uf!Dobro si!Tek sad sam pogledao snimak.A tekbira danas svaka budala!Onda uzmi nešto drugo (gazi ustaše u skenderiji npr)
Ovo što se desilo je čisto do domaćina. Što se nije nikakav incidend dogodio prije par godina kad nam je Albanija gostovala u Zenici, ili, što se nije dogodio nikakav incident kad smo im mi, taj isti kvalifikacijski ciklus gostovali u Tirani? Mi, kao reprezentacija BIH nikada nismo imali incident, do onaj sa vama 2006., kada ste ga vi isprovocirali i kada su naši navijači bili meta napada.
Neutralan sam u ovom slučaju i ne kažem da su srbi trebali tako skandirati ali nema li kod nas Hrvata "za dom" ili kod vas tekbiranja?U svakom slučaju Kosovo je srbima bolna rana radi čega su dosta propatila oba naroda:Mislim da je zastava "velike Albanije". pa još spuštena na taj način , teška provokacija !Najpoštenije je nova tekma ,bez gledatelja naravno!
a jesi realan ***teeeee, znaci svejedno je sto je redar #766 uradao igraca albanije? svejedno je sto su KRIMINALCI uletjeli u teren? pusti tu svoju realnost, ovako nesto moze izjaviti srbin a hrvat i to realan, ma nemoguce!
"Za dom spremni" su se pozdravljale ustase u vrijeme saradnje s nacistima. Tekbir, i dan danas mozes cuti sa svake dzamije na svijetu pet puta dnevno. Malo si polupao loncice. To se nekima, na zalost, stalno desava.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Poenta svega ovoga je zalosni potez Albanaca ne mozes na terenu pa mozes na tribinama . Jeste vi sada svjesni ako ovo bude 3:0 za Albaniju da ce UEFA kaznjavati i Hrvatsku i Bosnu na najmanji incident ? Bez imalo borbe utakmice ce se prekidati u korist suparnika ...
neka kaznjava, bitno je da sad kazne srbiju i da divljac otjeraju s tribina a albaniji ciji su igraci dobili batine i od redara (osiguranja) dadnu tri poena, mislim da sam i vise nego posten!
ZAa incidente i treba kaznjavati. Dok se ljudi ne nauce redu. A onda nece biti kazni, a ni incidenata.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ooooo nacionalisti pa ne bojite li se boga svog, u kojeg tako silno vjerujete???
"O Srbi — Čujte Srbi, Čuvajte se sebe.", reče naš veliki prijatelj Arčibald Rajs. Na ovakve i slične varvarske ispade ja aludiram posljednjih sedmica otkad sam aktivan na ovom federalnom internet mediju. Srbi, ovo smo mi, varvari i stoka; ne možemo ni utakmicu sprovesti do kraja, kamoli nešto veće i bitnije.
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10441030_1550638341837913_1849152172539552429_n.jpg?oh=c0c3aea7ceb56bf26674eb18cb455957&oe=54C2F3B7
BiH, odnosno Federacija BiH mora raditi na boljim odnosima sa Albanijom! U to spada izgradnja autoputa A4 Pocitelj - Crna Gora - Albanija te pobratimski odnosi Sarajeva i Tirane.
ovo sve je maslo smrdije i njene tajne policije Prije deset dana je najavjeno da ce svaki albanac biti vracen sa tlla srrbije Ovdje nevidim nnikakav albanski interes politicki a sportski nikako jer ssu prvi u grrupi Srbi VLASI su narod kukolj gdje se nade poneko zrrno zita
Kad covjek ovo sve sagleda, onda mora da prizna da su Bosnjaci zaista najtolerantniji na Balkanu! Kod nas moze i cirilica i srpska zastava i hrvatska zastava i kriz iznad Sarajeva i 100.000 mrtvih glava...
Upravo tako. A oni zbog par budala sve to zaboravljaju i Bosnjake nazivaju dzihadistima, fundamentalistima, rugaju se multikulturi ... Bolesno!
Nisu Albanci krivi sto se Srbi pale poput sibice i sto opet nakon tolikih godina mrznje prema okolini jedva cekaju da pronadju nekog da ga biju. Nije utakmica prekinuta zbog drona, nego zbog tuce. Trebali su ignorisati provokaciju kaoo normalan civilizovan svijet. Samo, oni nisu takvi. U tome je problem. I kako im se onda ne narugati.
Tačno tako, Srbi imaju ogroman problem sa tankim živcima, temperamentom i iskrenošću što im je najveća mana. Trebaju se više ugledat na Hrvate, evo mic po mic, korak po korak i samo što nisu dobili svoj entitet bez metka ispaljenog.