Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prekucali su je davno svakako :D
Obzirom koliko grad Barcelona doprinosi španskom državnom budžetu čisto sumnjam da će im ikad dopustiti osamostaljenje. Ovo je spor koji se godinama i godinama vrti i nikad da se kvalitetno zavrti. A kad se zavrti, vrtit će se sve dok se ne izvrti.
Meni se zavrtilo u glavi od tvog komentara :-)
90% prihoda Barcelona, i ono što je čini gigantom trenutno su TV prava od La lige i Lige Prvaka, obzirom da su uzročno posljednično povezani neigranje u La ligi = ne igranje u Ligi prvaka, Barcelona s tolikom odlivom novca naglo bi mogla biti na rubu egistencije u roku od odmah... bez obzira koliko su veliki klub i koliko su likvidni, kada odsječete 90% prihoda...
Ja sam za samostalnost Republike Zapadna Bosna. A vi? Živio nam Fikret Abdić.
Ako danas bude padala kiša, zemlja ce biti mokra.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moja.aplikacija.cfmbltqnoukfxqyduidq
Igrali bi jedan na jedan, ko mi mahala protiv mahale pa na kraju ko ima vise pobjeda taj je bolji. Mozda uvedu i da se jedna utakmica igra do 10. Tri kornera penal.
Katalonci, pazite šta želite. Moglo bi vam se ostvariti.