Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ubili ih ko mraz paprike :D
Konacno i Silva dosao pameti i skontao da treba asistirati Dijamantu, jer Džeko je više puta asistirao njemu
Cole - York na Nou Campu, nema dalje. http://www.youtube.com/watch?v=63JVAFcxaGY
Ta će Džeko, ja mu kroz noge probaciv\'o\"
ne kaže se zadnjih nego posljednjih, bravo novinari.
Rekoh vam gore. Uopšte nije birana najbolja akcija, nego asistencija (dodavanje). Pogledajte šta piše na izvoru. Ovdje je neko (ne)namjerno preveo \"akcija\" u potrazi za senzacionalizmom. A vijest se odnosi na Silvu ne Džeku, koji je tek bio egzekutor. Naravno da bi se po nečijem ukusu moglo pronaći još boljih DODVANJA. Ali možda je to ovako iz engleskog ugla gledanja. Sjetite se samo Misketovih lopti Džeki \"s očima\" u Wolsburgu... Kako god... dok god Džeko trpa dobro je.
http://www.youtube.com/watch?v=63JVAFcxaGY&feature=related Cole & Yorke v FC Barcelona 1999 Nemoze bolje, da ga je.....s!
ma ne serite majke vam...cuj zadnjih 20 godina...pogledajte akciju chelsea prosle god kad je lamard proigro drogbu petom...pogledajte zadnjih 10 godina kakvih je arsenal akcija imo,man utd...pretjerujtete!!!
Ovo je najbolja akcija svih vremena: http://www.youtube.com/watch?v=63JVAFcxaGY
19x BARCLYS 5 FA cup 2 UEFA 3 CHAPIONS OF EUROPE GLORY GLORY MANCHESTER UNITED!!!!!!! P.S WHERE IS YOUR GLORY???????
Six and the City
ETO NIKAD NIKO NIJE NAPRAVIO AKCIJU PRIJE NJIIH DVOJICE ONI SU IZMISLILI FUTBAL SEREM SE OBODVOJICU USTA PA NEKA PODJELE SA MAJMUNOM BALOTELIJEM!!!!!!
a koja akcija? kad džeko asistira silvi il silva džeki? :S
Bosna-Danska i gol Baljica je najbolja akcija svih vremena http://youtu.be/igUOYtnZQOY
vidim neki spominju solo prodore od maradone. Pa ima jos prodora solo kao i Ibrahimovicev u Ajaxu. al nažalost ovdje se prica o akcijama a ne solo prodorima ;)
cuj djekica..pa taj klocina promasi 2 100%-tne prilike i sad on kao dobar napadac...pa da je dobar ne bi grijao klupu ...njegova klasa je crouch i slicni a ne balotelii il nedajboze villa...hehe ....
Bosna - Portugal 2:1 Portugal - Bosna 1:1 Turska - Hrvatska 1:1 Hrvatska - Turska 2:0 IMAM DOJAVU i prijavu za CIPS