Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On i Ronaldo u napadu Brazila na SP, ali staviti pečenja u protivnički gol, uzeli bi Svjetsko. :D
eh, kada se sjetim tadašnjih okršaja bayerna i werdera ...
Šta bude
bude to da skontam kako je brzo proletilo tih 10 godina i sjetim se kako je werder bio dobar klub,osvojili duplu krunu 2004.. kao veliki bayernov navijač ne sjećam se tih dana baš po dobrom.... za razliku od neki dan kad je werder pretrpio težak, težak poraz od bayerna :)
Braco gumena glava:A poslije cemo ga uzeti u Vrbanjusu,pa ima da uletimo u premijer ligu!
Joj jaka mu je slika :) al dobar je to igrac bio bez zajebancije,inace volio pojest dobro uvijek,on i Klasnic ja mislim da su bili u spicu Werdera a iza njih Johan Micoud :)
Imal Ailton ime/prezime ili je samo Ailton?
Ni nasta nalik al'eto valjda je zato potpis'o za nekog petoligaša;(
Ovaj i sad zna igrat bolje nego svi manekeni premier lige
koji je ovo majstor bio...
1.Nema višak kilograma, nego je debeo ko Dino Mujkić 2. Olimpique Luzern je amaterski klub u kojem ima mnogo 40-godišnjaka
"..transfer je finansirao neimenovani ruski tajkun." zar će i repa dobiti za tesanje guzova? :o
Okači kopačke o klin, a ne da te ljudi pamte takvog. Svi veliki se na vrijeme povuku....