Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je dogovoreno, Bayern ce dati 30 mil.eura a sam igrac ostalih 10 mil. iz svog ugovora u narednih 5 godina ( petogodisnji ugovor) jer ce primati 7 mil. eura tj. 5 mil. eura Sutra u 10 h pretstavljanje u Minhenu Martineza kao novo pojacanje, vec je i broj na dresu dobio a to je 24 !
Najnovije vijesti o Bayernu - Bayern Munchen Balkan Fan Club www.1900bayernmunchen.blogger.ba
Ma ovako je stalno, neko \"baci\" pricu, onda se to demantuje, a za par dana na Bayernovoj oficijalnoj stranici sluzbena potvrda da je presao.. Ja se iskreno nadam da ce i sada biti ovako :) Bayern
Bolje i drugi u Ligi nego ki,te u Europi. Barem ih nekakva Olympia iz Grcke ne moze 3 : 0 na,gu,ziti. Osvojite jos 20,30 titula pa cemo pricati o vjecitom broju 2.
Opet Bayern ne dobi zeljenog igraca. Ipak su oni od sad pa nadalje vjeciti 2.
\'ebo lud zbunjenog :D
evo vam rinash nacisti
www.4fudbal.com
E je.aji ga... Valja opet Boatenga gledati kako grijesi i sikirat se...
ok
MAH...NAJVEĆE ŠUPLJAKE BACA AVAZOV SPORT....