Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
brate manchester je karina klub.... kad je njima pokemon najbolji igrac sve ti je jasno
brate ja ga kupio na pesu 2011 u Bayern na master ligi, sa srednjom ocjenom 75, eno ga sad ima 95 najbolji igrac svijeta u 2015...
Pasa, sta ima. Kao prvo, Real, Barca,Manchester i Ekipe slicne jacine nisu za mlade igrace bas zato sto su prinudjene svake godine osvajati trofeje. Probije se tu poneki mladi igrac na neko vrijeme ali uskoro padne u zaborav bas zato sto su stariji igraci konstantniji u svojoj formi. Ima tu i iznimki ali su one rijetke ili si ti jedan od onih sto misli da bi Fabregas bio onakva igracina da igra u Barci. Bio bi samo jos jedan igrac u nizu i gledao bi sa klupe Xaviju i Iniestu kao u reprezentaciji. Pedro igra samo zato sto mu nisu nasli zamjenu i zato sto pokusavaju ustedjeti malo love zbog novog predsjednika. Ekipe poput Arsenala, Totenhama, Valencije i Borusije su pogodne za mlade igrace. Pogotovo zbog puno manjeg pritiska za uspjehom koji mladim igracima cesto zna praviti probleme. Dok ce stariji igraci cesto ostati smireni, makar igrali lose nekoliko utakmica zaredom.
real je jedan snobovski klub u koji i treba da idu razmažene zvijezdice a to je opet garant da neće ništa osvojiti (možda neki kupić)
za pocetak ti prvo j.e.b.e.m mamu ustasku.... a REAL JE VRH a za barcelonu navijaju samo pederi mostar mostarcima
MAJMUNE, REAL NIJE KLUB U KOME SE RAZVIJAJU MLADJI IGRACI, VEC DOLAZE GOTOVI. ZA DALJI RAZVOJ MU JE BOLJE DA SE FATA BARCELONE ILI MANCHESTER UNITED-A. POZDRAV SVIMA IZ STOLNOOG HRVATSKOG GRADA MOSTARA I HZ HB