Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koje prilike?
traljavo , uplaseno , bezidejno .......
al baš tako, da nisam gledao pa hajd...
Adzem je rekao da njegova ekipa nema kvalitet u napadu da uradi nesto vise i da su prilike propustili u prvom poluvremenu. Rekao je i da je na Grbavici preveliki pritisak i da su igrači nakon 0:1 potpuno pali. Bas prevelik pritisak, valjalo je igrati pred onolikim brojem navijaca. hahaha
pa rizicno je ici na stadion zbog stanja istog...
vec duzi period u upravi kluba ne štima..ovo nece na dobro , moraju se stvari korijenito promjeniti. Igraci su željni igre , ima dosta mladih i perspektivnih..Nažlost druge stvari uticu i dolazi do grzonih stvari. Nadam se nekim promjena. Volim te Željo !
kako mislite našeg željeznićara,pa i zrinjski sarajevo i slavija svi su naši,ne kontam
eeee tak sad vidite sta je znacilo Adilovicevi 50+ golova za Zelju u 3 sezone ;)
Nema vise rapa od Dzeke i odma raspad sistema.Ide se na unistavanje kluba da bi ga neko kupio za male pare.Na zalost Zeljo je posto dobar za licne inetrese pojedinih nesto kao propali gigant.
ferguson sa grbavice :D
Šta znači između "NAŠEG ŽELJEZNIČARA" I Zrinjskog? Da li je to Zrinjski iz neke druge države?
Pucamo po šavovima . . . uprava nesposobna, navijači šaka balavih delikvenata, stadion arheološka iskopina, novca nema ni na mapi . . . sve manje ljudi uopšte interesuje odlazak na utakmice. To je realnost. Volim ja Želju od malih nogu i voljet cu ga zauvjek, ali . . . ovako ne ide !
Dok se realno ne stave stvari na svoje mjesto nema naprijed. Lako je amaru bilo prvi put treber biti sa punom kasom. Ovako izabrari anonimuse trenere i u sarajevu i zelji je glupost prve klase. Al sta ces nama je to svakodnevnica.
Brate a što nešto ne učinimo? Neko ce drugi? Nemojte da par godina čekamo na titulu, nismo pitari.
Ovi na klixu se baš sraše na novinarstvo ??? Molim vrlog novinara da mi odgovori na prosto pitanje : "Ako je Željo naš, čiji je onda Zrinjski " ??? Yebem vas nepismene i kontra nastrojene. Inače, ja sam navijač Želje,.i Željo je moj.
Copy/paste sa ZELJINE stranice na FB...nije ni procito vidis a postavio...strasni novinari
Postavni Klix portal Uz veliki respekt imenu kluba Fc Zeljo zelio bih dati komentar utakmice , inace zivim u Ceskoj i pratim Vas portal.Igrao sam u Fk Sarajevo pred sami rat generacija Varesanovic .Jak lobi u Zelji koji je stavio na klupu Adzema i otjerao genijalnog Djurbuzovica je rezultat koji Zeljo pokazuje sada.U nas kako stvari stoje stranacki lobiji i u sportu su ogromni tako da trener moze biti i pekar i mesar, uz duzno postovanje i ovih profesija.Zalosno !!!
pa što su doveli turkovića i ostale dajte ba,nema se snage u 60 minuti sve pada protivnički napadači se šetaju oko šesnesterca,odvedi ih na igman i trcanje nikakav rad sa loptom,sadiković ko pič.kica zbog njega ne idem na tekme,ja se bojim ove igre pitari će na grbavici utrpati 6 komada šta ćeš tada reći
djurbuzovic je za ovog adzema morinjo
kriza, totalna kriza
Pa dragi moji svima tre a biti jasno sta je Adilovic bio za Zeljeznicar,motor.pokretac i naravno u ojito je davao vklove i efikasan bio.dakle jednostavno taj nadomjestak tak og igraca nismo nasli i to je to.
NIKAD U POSTOJANJU ZELJO NIJE GORE I NEPOVEZANIJE IGRO JA SAM ZELJOVAC 40 GODINA KAKVE SANSE KAKVA IGRA
Nije on kriv sto je trener..,Amar ce nam dohakat ako se sta ne promijeni brzo
virus1@ Slažem se,samo vas "babo" može izvući.Telefonski poziv i eto nekog "Japanca"
Nemogu da vjerujem da je Adzem ovo izjavio, pa koji crni pritisak konju jedan?