Spreman promijeniti sredinu
53
Admir Vladavić dobio ponude Cracovije i Teplica
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obični glupa, a pokvaaaaarennn...........
propoooo
vladavic hahah zar ovaj jos igra fudbal
Hoćeš povratak u reprezentaciju...KAKAV BEZOBRAZLUK.Neće ti ni željin LOBI pomoći da se vratiš papak hercegovački!!! REPREZENTACIJA BIH NIKAD VIŠE NEĆE UZIMATI POLOVNJAKE KO ŠTO SI TI!!! A,svakako je s-v-r-a-k-a zauzeo mjesto rezervisano za LAŽNE REPREZENTATIVCE!!!
on je sam sebe uništio i njegov način života ...da je imo pameti sad bi bio u top 11 u reprezentaciji i u nekom popularnom euro klubu.....šteta
Koji je ovo majstor http://adf.ly/EaXj1
On se vraca u Želju po svemu sudeći, nigdje nije igrao kao u Želji i nikada u boljoj formi nije bio, hodao je i lutao bezveze, živi bili pa vidjeli Amar je vec obavio razgovor sa njim
Pošto se ne može ovo komentarisati tamo: Džekina sestra postala glasnogovornica Ministarstva kulture i sporta FBiH Samo bi se grohotom nasmijao, kao ona primljena preko konkursa, pa zaista ovo je najsmješnije što sam ću u životu. Sa fakultetom političkih nauka dobiti posao regularno :)))))))) oj Džeko dobro si sredio svojoj seki.