Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje ste njega nasli, jel se putuje sirom svijeta do subote da se nade nekog bosnjaka i da se vidi sta on ili ona misle o utakmici. Iduci po redu bi trebao biti ja ili Dzebrail Bajramovic (nismo daleko geografski), ako Klix zeli da se cujemo ja cu vam se javiti. Sutra ce se naci neka fukara na ulici nekog BiH grada a onda kasnije Haso ili Mujo koji je posao zatvoriti svoja vrata kuce ili stana pa da ode prohodati a u subotu ce Klix poluditi i stvoriti od ove utakmice finalu svjetskog prvenstva i bukvalno izbacivati tekstove kao guzica kad ima proljev i kad se mora iztovariti. :-)
Kad je proljev i kad nesto iz guzice mora izaci na solji u hali haha.
"Pogledaj kako speaker vice imena igraca", "Pogledaj kako Dzeko pipne travu", "Pogledaj sjajnu atmosferu u Zenici" sjajna atmosfera kad par bosnjaka vikne "Bosna" i "Pogledaj kako Vels igraci uzimaju kofere i prolaze kroz pasosku kontrolu" i naravno "Pogledaj kako Bale uzme prvi korak na asfaltu bosanskom kad je izisao iz terminala". Buduci Klix tekstovi.
nemozemo mi ni velsa kutarisat a kamol u baraz
Još uvijek pamtim riječi velikog stručnjaka: "Još puno bodova je u igri, ne razmišljam o ostavci" Nek nam je Bog na pomoći...
Idi ba umij se...kolko nas je teleca glava u govna uvalila, ne ispravi to niko. Valja im na tv-u gledat evropsko :/
Ne lupaj gluposti, ja se nadam ali iskreno mala sansa.
Sta ?