Za Ligu prvaka i Evropsku ligu
0
Adidas predstavio zvaničnu loptu za evropsku sezonu
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova lopta je obojena sa 212 nijansi, što predstavlja 21.2, datum rođenja Blatterove kućne pomoćnice koja je tragično stradala prilikom čiščenja usisivača gdje je ju ubila konekcija vode i struje. Lopta iz evropske lige je dobila nove nijanse, koje je direktno odabrala Platinijeva noćna dama. Sumnja se da kad spojite boje sa lopte sa lige prvaka i lopte evropske lige dobijete niz boja koji simbolizuje gay populaciju, što hoće da kaže da su u fudbalu svi jednaki!
rekao sam samo za EP da se to odnosi procitaj malo bolje .....
kako onda Ligu Prvaka zadnjih godina uzimaju samo Nike klubovi.... Barca, Inter, Manchester....?
ja imam samo jednu teoriju od kad pratim fudbal a to je da ce(nema veze sa ovim loptama) ekipa koja nosi adidas opremu osvojit europsko prvenstvo pa vi vidite a pratim ga od 1996 njemacka 2000(francuska) 2004(grčka) 2008 (španija) malologike i to je to... a lopte su im najbolje ali sve se vrti oko love i promovisanja opreme
auuu sta ce messi tek da radi sa ovom loptom
ovim će dijamand da buši