Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Adilović ima dobri karakteristika i dobar je golman za ovu ligu, jer ima puno iskustva u njoj.Znate i sami koliko ste najavljivali Delača pa u prvoj tekmi primi gol iz kuruza od Čelika.Mislim da bi on i Pavlović mogli maximalno i kvalitetno odraditi prijateljske, kup i prvenstvož
kakav ti Adiloviću, ti možeš branit za Vratnik
ala vas je pojacao, svaka mu čast :-P
Ova uprava Sarajeva najviše liči na Karamarka i HDZ HR. Nemaju pojma šta rade.Klasican put u propast.
Ocekivao sam bolja pojacanja Sarajeva za novu sezonu, ovo do sad je tanko. Said i Saric su kao neka pojacanja, ovo ostalo slabo :/
Trebaju nam ratnici a ovo su sve šetači.
@tuzlak458 Care navijac sam Slobode, al' ne mrzim nijedan nas klub. Bez jakog Sarajeva nema ni jakih ostalih klubova, to vazi za svaki klub nase lige. Al' onako realno, vise sam ocekivao od Sarajeva, imaju taj renome da mogu birati igrace bar iz nase lige, a imaju i pare, rijetko ko ce odbiti Sarajevo, medjutim ovo sto trenutno rade ne vodi nicemu. Mislim da su i navijaci Sarajeva ocekivali zvucnija pojacanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Steta sto nosis to nakaradno prezime od onog propaliteta od oca! A nisi los momak!
istina obojica su zlatni momci al otac hamelj
Ma onaj zadnji sljam i papanluk je on! A obojica burazera su dobri momci!
kad prije brat Jala posta fudbaler😂😂
Već sam se bio zabrin'o da će jedini ostat u Čeliku kad su već svi ostali otišli. Sretno i povedi sa sobom mlađu braću i oca wannabe gangstera i opasnog momka ako ikako možeš. Sjeme vam se lopovsko zatrlo.
@OtokaBoy ma jarane vruće ko da živim na suncu, čelik nam se raspada itd kakav si ti? jesi pregledao ono što sam ti preporučio?
Ima svega samo Celika izgleda nece biti, otislo im 20 igraca jbt
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
jel zvanično ide pišanje po sirotinji?
Na osnovu čega ?