Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije ovo nikakav rasizam. moze se ovo cuti i na BH stadionima :D a ionako lik ima sigurno 100x vise para nego pola te tribine kad se sastavi, tako da sumnjam da mu otac pere slonove. glupo i od navijaca a i od abija.
buraz ti onda pojma nemas... idi umij se malo
Pa naravno, kad rasizam izljevaju navijači Totnama, inače izrazito cionističkog kluba na čijim utakmicama bude više izraelskih nego engleskih zastava, onda se ne sprovodi istraga, šta je tu čudno?
Ovo na slici nije on nego Mamadu Diara,Adebajor nosi broj 6 kolko ja znam.
Orginalna pjesma : \'\'Adebayooor,Adebayoorrr,his dad washes elephants,and his mom is a whore\'\' inace pjevaju mu svi u engleskoj tu pjesmu vec 4 godine
otac ti šipu slonovima a majka se zigu s kerovima za siću Jel ti i dalje smiješno?!
hahahaha cuj otac ti pere slonove ,a mama ti je ku.rva koja se zigu sa slonovima hahahaha