Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretno Abi!
Ne volim Barsu al nikad ne bi nekom poželio bolest. Nek čovjek ozdravi pa makar Barsa opet mlatnula Reala na Santiago Bernabeu. Sretno!
Baš kad pruža možda najbolje partije u Barci dolazi ova vijest. Nadam se da če operacija proteči bez problema i da se brzo oporaviš i vratiš svojoj porodici ,Barci i armiji njenih navijača. SRETNO ABI .
akoBogda, 4-6 sedmica.. doktor rek\'o :D (upratila sam na twitteru :D) medjutim, to je sada najmanje vazno.. vaznije je da se abi oporavi! da mlatne taj tumor glavom k\'o sto je mlatn\'o loptu! sretno lave! da nam se brzo brzo brzo oporavis!!
brz oporovak Abidalu
Cuj kretena nije poznato koliko bi mogao provesti van terena k\'o da je to bitno pa nije to neka povreda na treningu, to je tumor ko zna je li maligni (karcinom) ili benigni ne mora se ni vratiti na teren samo da mu bude dobro. Samo hrabro majstore!!!!!!
Laveeee
Sretan i brz oporavak
@AbidŽal Nije mi jasno kako to da takav primitivac i rasista ima pristup bilo čemu. Tebe treba zatvoriti u mentalnu instituciju.
e jes mi ga zao :( ABIDAL