Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Celnici Barce su s njim postupili isptavno. Abi vise nikada nece biti onaj stari koji moze biti spreman 100% i uvijek mu se moze desiti neugodan udarac u to kriticno mjesto.Koliko znam da nema podrsku doktora da se nastavi baviti fudbalom.
Radi svog zdravlja trebo si se oprostit od fudbala,i ostat radit u barsi sto su ti ljudi ponudili,al eto..
To je dokaz njegove ljudske velicine, novac mu nije bitan, covjek voli fudbal i hoce da igra
10/15 pogodenih listica, 6131 kn plus samo u petom mjesecu, banka se povecala sa pocetnih 5000 na 18178 u dva mjeseca!! Prijave za nove članove još 1 dan zato požurite!!! somich.bloger.hr
Toliko o intelektu :-) Bili su uz Abija dok je bio bolestan, sad su mu i ponudili posao trenera mladih, sto znaci nudili su i novac, samo za drugu funkciju...ali ako vide da covjek ima zelju da idalje ganja loptu, bolje ga pustiti, nego patiti na klupi :-)
gracias por todos Abi
Dobar igrac ..a jos bolji covjek
LEGENDA!!!
ma nakon svega što su prodeverali, ovo. Hmmm... mogao se ugovor smanjiti rapidno, on pristati iz zahvalnosti. i svima potaman.
Čak i da je zdrav, u godinama je za penziju. Trebao je prihvatiti ponuđeno, ali ko zna možda i odigra još par kvalitetnih sezona.
veliki borac!
Jebo te vise i borac i banjaluka i sarajevo i zeljo nemogu se utakmice gledati
A Bibi :(
Bas prije nekih 7-8 godina sam pocela simpatisati Barcu, da ne kazem navijati za nju. U to vrijeme svi su uzasno bili nalozeni na Real i imali su svo bogatsvo i sve naj igrace a opet ih je Barca uspjevala nadigrati odlicno kvalitetnom igrom jer su svi igrali dusom, bez nekog osjecaja velicine jedostavno bio je klub sa dusom, koliko sam ja mogla vidjeti kao mlađa. Sad mi bas izgledaju daleko od te stare Barce, ne znaju ni oni cemu bi se pripisali ali sudeci po ovome izgleda da ipak biraju put novca.. ali eto Abidal je veliki borac tako da se ne bjim za njega :)
bili su uz njega dok je bio bolestan i pruzali mu podrsku...respect barsi a ne brinem se za abidala naci ce on novi klub,tipujem na psg...
tipujem na monako :D
Toliko o solidarnosti, samo im je bitan novac....Fuj....