Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao sad kao svi nešto uvrijeđeni jer je ovaj rekao da hoće da igra za Hrvatsku i kao sad "libo nas" itd... Kakve to ima veze?
Momak je Hrvat, tamo je rođen i tamo je odrastao. Niti ga branim, niti ga kudim, ali svi ga ocjenjuju kroz to, a ovdje se radi o jednom fudbaleru koji je iz susjedne zemlje koji treba da pređe u jedan veliki klub, Jednostavno tako.
Smucalo ti si mi malo isfrustriran, plus si nacionalista haman mrtvi. Nabij se na nenamašćen kolac, i molim te pošalji nam video toga. Pozdrav!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SMIJESNE SLIKE SA POUKAMA :) http://adf.ly/bICS7 - lakiranje noktiju http://adf.ly/bICWW - ulaz u skolu http://adf.ly/bICdL - ja sam cat norris http://adf.ly/bIChx - ko je krao?! http://adf.ly/bICmN - od piva niko nije umro? http://adf.ly/bICvu - gubi mi se sa fb slike! http://adf.ly/bID1b - slika prica cijelu pricu... http://adf.ly/bID6W - kakvih ima ja sam zlatan. http://adf.ly/bIDCn - intervju za posao... http://adf.ly/bIDHX - muskarci ce uvijek ostati djeca ... http://adf.ly/bIDOb - Jedi ... http://adf.ly/bIDVn - gdje si srce? http://adf.ly/bIDbJ - Kad dlanovi pobjele http://adf.ly/bIDgh - Nisam ja gay :D http://adf.ly/bIDmc - Ajd upali cam* :) http://adf.ly/bIDs4 - Ne vjerujte FB slici, nikad! :) 2013 - KROZ SMIJESNE SLIKE! :) http://adf.ly/bIfOO - Januar http://adf.ly/bIfcU - Februar http://adf.ly/bIftL - Mart http://adf.ly/bIf8R - April http://adf.ly/bIfza - Maj http://adf.ly/bIg3B - Juni http://adf.ly/bIgRO - Juli http://adf.ly/bIgGU - August http://adf.ly/bIgAD - Septe
inače, mamić je najveći maher ovih prostora.. navodno je oteo sarajevu dala varešanovića, najvećeg bosanskog talenta u zadnjih par godina.. zasad se ništa službeno nije očitovalo, jer navodno se čeka da mali napuni 18 godina kako bi ugovor mogao biti služben..
Dobar je mali,ali ga previse dizu u zvijezde.
јебемо ти дете матер.
mali je strašan igrač, pitanje da li je messi bio bolji u tim godinama.. gledao sam inserte zadnje utakmice dinama protiv zadra i nevjerovatno je da dijete od 17 godina igra takav nogomet.. za 10 godina bi mogao biti najbolji igrač na planeti..
eto ti sigurno znaš koliko mali vrijedi, kladim se da ga nisi nijedanput vidio kako igra.. preporučam ti da odeš na max.tportal.hr; tamo se nalazi sažetak utakmice dinamo-zadar.. mali je pokazao klasu iako je još dijete i ima slabašno tijelo.. ali po tehnici, driblingu i potezu nema mu ravna..
to nitko ne spori da je još uvijek krhke gradje, ali uzmi u obzir da je on još maloljetno dijete.. masu će dobit s godinama.. a ono što je neosporno, to je da po tehnici, driblingu, zadnjem pasu i šutu ne postoji bolji igrač njegovog uzrasta vjerojatno na svijetu u ovom momentu..
jedva cekam da vidim spisak hrvatske za sp ..nadam se da ovog govanceta nece biti na spisku!!!
ovaj mali je ANTITALENAT...zato i igra u zagrebu..da nesto valja vec bi bio vani..
e ne treba sa 17 godina već igrat u barceloni
ima 17 godina...a ti očito piješ previše rakije pa si zavidan
kad zaigra za Hrvatsku repku kako odmah ponude pjušte sa svih strana,a?!
ako nastavi marljivo raditi i trenirati a ostavi se budalastina moze uspjeti jer je on jos mald momak
Zar ima Befica i zenski klub? Nisam znao ocam.
ništa ispod 10 eura milijona mamić ga ne pušta
libo nas tuki