Afera namještanje utakmica
0
10 mjeseci suspenzije treneru Juventusa
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bit ce zeznuto u ligi prvaka a u domacoj ligi nam svakako ne mogu ništa.
Morati dzaba ti sve, Juve ce odbraniti titulu!
pa sta se onda bunite i pricate o nekakvim zavjerama protiv juventusa, sami se osjecate prozvanim. konte vodio tim sa klupe a znao da je tekma namjestena. normalno da je po sportskom sudu kriv a za civilni bi bio nevin al ko ce objasniti razliku izmedju ova 2 suda juventusovcima. slozi nekom klizeci sa ledja na terenu po sportskom sudu crveni i 2-3 utakmice neigranja a za civilni si nevin, jel kontate?
momcino problem je sto su svi upetljani a samo se juve kaznjava.....bologna-inter namjesteno 3-3 il 2-2 nisam siguran al nikom nista istraga zaustavljena i tako jos bezbroj slucajeva bit ce jos frustracija za ove glupe interiste koji ne kontaju da je ovo slucaj u drugom klubu a ne u juventtusu
ovo je vise sramota kad bi se gledalo posteno u Italiji svaki drugi klub se moze kazniti al nesto cudo samo udaraju na juventus i prikace jos neku sitnu buraniju ... bez obzira na figc koji zeli unistiti veliki projekat(pod pokroviteljstvom morattia i jos nekih)juve opet osvaja calcio i bez contea forza juve grande amore
cuj hajduk ih gu.zi.o sinoc u pola milana. e jbt zivot. steta pa onog izm.eta moratija ne spuca srce, mada to bi i za printer bilo dobro, mozda bi dolazili bolji igraci od mudingajija i co.
interista prescritto glabaj ga, kao što si i navikao, da nije bilo farsopolia, od 89-te ne bi znao šta je scudetto paćčeniće. Dominacija nad vama je neminovna, vaš nivo je HAJDUK, zapravo i manje jer su vas izmasakrirali sinoć.
Stvarno nema smisla opet napadaju najpošteniji klub u univerzumu.
neka, neka, doživotno mafijaškom klubu zabraniti takmičenja na svim nivoima, a ne samo suspenzije. hvalim te Bože što nisam navijač juve mafoze krimosa, koji jedino znaju na taj način nešto osvojiti. fuj od kluba i uprave. forza inter per sempre! curva nord!
halo meĐedi vi koji napadate Juventus.. papci ovo se sve desilo dok svi ovi ljudi nisu bili u Juventusu... sad su komotno mogli biti u u reprezentaciji Vatikana i u rijasetu islamske zajednice i opet biti optuženi za namještanje.... ne glupirajte se i čitajte malo...Juve je institucija, vazda bio i ostao...a za Contea će se vidjeti... sad žalba slijedi... sve je moguće...
Pa NIJEDNA JEDINA NAVEDENA otpužba NEMA APSOLUTNO NIKAKVE VEZE SA FK Juventusom, nego se odnose na ljude (trenere i igrače) koji su TRENUTNO U JUVENTUSU, a optuženi su dok su bili angažovani u drugim klubovima !! Daleko od toga da je Juve \"maslo za ramazana2, ali evo čitajući ovaj članak, fakat se vidi da se ime Juve koristi samo u propagandne svrhe. Ali mediji ne bi bili mediji kada ne bi \"vadili iz konteksta\" riječi.
Ovom juventusu treba oduzeti sve one titule koje su \"osvojili\", ne samo nekoliko nego sve \"osvojene\" titule. Lahko je biti prvak kada se tekme namještaju.
Juve ima jako puno navijača u BiH i na Balkanu, jedan je od najboljih talijanskih i europskih klubova. Jako popularan i sve to. Pa opet mi nije jasno što im treba kriminal. Sad će Juventini reći \"To je farsa, ovo ono\", pa hajde ako je farsa i hajka bez ikakve osnove na vas natjerana, prosvjedujte i istupite iz lige! I vi znate gdje vatre ima, da ima i dima. Stvarno sramota za Juventus.
samo namjestaju, kako ih nije stid
informisi se zbog cega je optuznica i iz kojeg perioda....
lopoviiiiiiiiiiiiiiii