Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sudeći po, suguran sam, bijednim uslovima u kojim si trenirao ovo je odličan rezultat i svakako za pohvalu :)
Pa zar ovo nije zalosno?Cestitke
Sigurno bi ga mnogi primili da su znali. Kod nas su u NL dolazili para-olimpic sportisti i svi su kod nekog od Bosanaca mogli nociti.
To Niho brate, ajde dolazi vise nazad :D
na zalost ali tako je,kao da je jos 92... i on kao i 95% sportista iz BiH koji mogu nesto napraviti u vecini slucajeva moraju sami sebe finansirati,a to nije ni malo lahko.
pa koliko se taj Savez Klizackih sportova tj. dvojica ljudi iz njega brinu o tim mladim ljudima dobro i prolaze. Oni vode racuna o samo dva takmicara/ki.Jednog u brzom klizanju i jednoj u umjetnickom klizanju. Svi ostali su na margini.......a samo oni znaju zasto??????????
bravo mali
Bravoo Nihooo
to je nas nihooo :)
To nihooo lave bosanskiii, dns docek na aerodromu 14:20
Klocu mislis da oni imaju vile po Malmöu? Mislis da je neko od njih znao da taj momak ide na EP? Aj pametnice idi oguli jabuku ...
ma de hajd sta ima veze ,od ovog aionako nema nikakvog hajra,nama je najvaznije da lagumdzija,Tihic i Radončić vozaju vozila od ukupno jedan milion i 560 hiljada konvertibilnih maraka,oni su nam najvazniji u nasim zivotima,oni su od nasih zivota napravili dzennet i oni to zasluzuju a ovi kojekakvi klizaci,fudbaleri i to ,nikakve fajde od njih.Ovom prilikom bi vas zamolio da pokrenemo kakvu akciju da se bakiru kupi novije auto jer sramota je da presjednik ejdne tako ugledne i uspjesne zemlje voza auto od samo 120 .000 KM
ne trebaju nam bolji minisri od nasih sportista da svijet cuje za nas trebalo bi da i politicari pocnu raditi u istim usluvima kao i sportisti mozda bude neke koristi od njih a ovako je samo IMT-imal mene tu
Gdje su ti bosanci i hercegovci? Kada po Malmö treba glumiti patriote i pjevati "volim te Bosno" prvi ste - na sva usta hvalite. Sram vas bilo, mogli ste momka primiti na besplatno nocenje i ponuditi mu hranu u svojim finim vilama ako nista. Pih.
Ovo mi podsjeca na onog Gruzijca koji je pokusao nesto s skeletenom... znamo kako je to zavrsilo... Turci na ledu kao bijelci u sprintu.
sad kad ne saljemo cijeli tip cirkusanata na eurovizija trebamo uloziti u ljude koji imaju potencijala...
ti tek iz podruma?? Pa znaš kad je 92-ga bila ???