Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slikao se sa munjom za profilnu na fb
Bolje za naslovnicu:D
bolje da se fotka sa kojom rasnom Jamajcankom
pa furka je što bolt između ostalog znači grom ili munja....ako se ne varam
how about photoshop?
Samo, ovdje nesto ne stima. Cini mi se da trkaci izlaze iz krivine, sto ne moze biti u slucaju utrke na 100m. A ne izgleda mi ni kao kraj utrke na 100m. Ne znam, procijenite sami.
Pa hajde umjesto dislajka, sto ne pokusas dati odgovor na pitanje?
Dajte da se comentarise prava stvar i da se postavi pravo pitanje ! A kome je zahvalan Oliver Morin, ostalih 99 od sto odsto ? "Zato sebi dajem samo jedan posto zasluga za ovu fotografiju", napisao je Morin na AFP-ovom blogu a ako nikome nije zahvalan onda kome pripada zasluga za ovu sliku ?
Lightning bolt ili thunderbolt bi imalo smisla a samo bolt...nisam bas siguran
Pa jel vas vise dosta 50 komentara na sliku bolta sa munjom, vi i vase price nije forum
ne vidim po čemu je išta ovdje nevjerovatno. da se ja i ti uslikamo s munjom, to vjerovatno ne bi nikoga tangiralo, al' to je Usain. Ma hajde...!!!
Bolt je legenda nitko nikada nije trcao kao on svaka mu cast
kontam sliko se sa munjom-tuzlanskim dilerom. ccc zbuniste me. a niko ne vidi jadne fotoreportere kako se bore da naprave dobru fotku i trce uporedo sa njim :)
Koje novinarstvo... Hajmo sljedeći članak Ronaldo zabija gol na kiši...
Dobra slika.....munja kao da je nešto posebno.ja je nisam ni primijetio dok nisam pročitao
Vidi brži Bolt od munje
Ako je prava fotka onda se bas potrefio trenutak i fotograf je imao srece. Sve pohvale. Ali sta ako je ovo samo djelo jako kvalitetnog i strucnog "Photoshopiranja"? Ovakve stvari nije nemoguce uraditi. Sve u svemu, odlicno izgleda.
ja konto on trci a iza njega opalila munja :D
usijana munja!!!
ma...kad vec nisi, i onako ne bih skonto!!!
@sickle_and_hammer Hahahah, trebao si se bar malo potruditi da mu objasniš. Čovjek sada ne zna šta si htio da dočaraš. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)