Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao da puca iz pumparice
Ako neki demobilisani nebi postigao bolje rezultate ja dam cunu na panj.
Kurcine su svi..
Bravo Udo ustašo, čestitke.
Daj dosta vas je vise vido bi vas da ste otisli tamo.i ne znam kako mozete brbljati takve gluparije nikada nisu postavili nikakava rezultat. Pa taj isti Fazlija je bio 6. u Sidneju sta hocete vise koliko drzava daje za sport koliko s sredstava izdvaja ovo je odlicno pogledajte malo u kakvim uslovima nasi sportisti treniraju i sta imaju od toga a kako treniraju englezi ,kinezi ,njemci il vec neka od mocnih zemalja pa onda daite takve komentare...
Veselite se imamo srebro u gimnastici.Zivio UDO
Bruka i sramota, samo nas ofiraju na Olimpijadi, treba im svima kazne spucati za lose rezultate. Kakav narod takva i drzava!
užas
Fazlija isti her Flick :):):) Samo nas ofira bezze ...
Fazlija razocarao, Kimani solidna, i opet cu reci koliko drzava (ne)ulaze u sport i ovo je uspjeh, bolje ne mozemo ni ocekivati bar ne u neko skorije vrijeme
svaka im cast na cemu? Na turistickoj posjeti? Sta ja njima to dugujem?
ajd ne kenjajte sa komentarima svaka im cast !
eto fazlijine najbolje discipline. a ha. ovo mu je peta olimpijada ili koja vec a nikad nista nije napravio. znaci, mogao je i da ne ide.;ostavio bi bolji utisak od kuce. mozda nemamo pravo da se ljutimo na fazliju, ali sigurno se trebamo ljutiti na savez, sportske kolektive i ostatak drzave. odgovorne za fantasticne rezultate nasih jadnih olimpijaca.
mozda bi bolje bilo da neidemo nikako nego da se ovako blamiramo :(
pa sta ocekivati molim vas kad drzava ni u sta ne ulaze, eto kimani popravila drzavni rekord a niđe veze koliko zaostajemo od svjetskog... ipak hvala im!!!