Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj ti je momak jedan od najboljih playmakera u NBA svih vremena,tako da ne moze biti retardiran... covjek kaze sto misli i 2 milijarde ljudi,da je Messi najbolji.......
Cuj ovih levata ko je Stiv Nes..haha Doktor za vas, doktor.
Nadam se da neće. Onakav papak se samo jednom rađa.
a nece ni messi nikada biti kao Ronaldo... ;)
VEZA..ŠIPOPU MENI DOK TE RONALDO CEPA U PAKAŠ..
[email protected] je iskompleksirani isprdak konzupcijskog bof-bof drustva, a u Messiju jos uvijek ima onog neiskvarenog..uostalom kad ne mozes sam neke stvari da spoznas i razlikujes onda uzmi bukvar pa se malo obrazuj..
NITI ŽELI DA BUDE,RONALDO JE SVOJ ČOVJEK A MESI GUARDIJOLINO,XAVIJEV ISPRDAK..
Nash nije jedini u NBA koji isto misli \"Kobe BryantMessi Is The Best In The World! Kobe said: “It’s very flattering that people in Europe call me the Messi of basketball. “My boy is the best player in the world! “One of my dreams to see Barcelona play live.”
Bice kao messi... kad malo ofali. :)
Nash i CR, da odigraju po jednu fudbalsku i košarkašku, jedan na jedan. U basketu CR ne bi lopte ni vidio a u fudbalu bi mu Nash sprco barem koji.
J:e.b.o. ti Messi majku glupu !!!!
sinovi, steve nash je carobnjak u fudbalu isto kao u kosarci. Covjek se bavio fudbalom a i brat mu je fudbaler. Vrhunski je sportista i u kosarkaskom svijetu je sto su ova dvojica u fudbalskom tako da ima pravo da komentarise kolege sportiste.
Cak i kanadjanin kosarkas zna da lazni Ronaldo ne moze prismrditi Messiju, lmao :)
Za sve one koji misle kako Steve Nash nema veze sa fudbalom jedna informacija: za vrijeme pauze u NBA ligi Steve svake godine trenira sa NY Red Bullsima, pored toga cesto je organizator humanitanih fudbalskih utakmica, a na youtube-u mozete naci dosta klipova u kojima demonstrira svoje fudbalske vjestine, tako da ima vise prava da komentarise nego svi mi koji sjedimo za racunarom i samo šupljiramo. A evo i jedan klip da se uvjerite o kavom se majstoru radi: http://www.youtube.com/watch?v=VTNzPdncchU
Želite Redovne Mjesečne Prihode?Zaradite odlične mjesečne prihode koji će se povećavati iz mjeseca u mjesec. Krenite sada!http://alenmema.stiforphr.com
...novi naslov na sax-forum ! ...reko moj komsija dzevad da je Ronaldo bolji igrac od Messija ! 0.o