Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubiše ih steroidi. . . Najjace mi je dođu u kafic i izvade neke zdjelice, fol jedu dijetalnu hranu. Da vidi cijeli kafic da idu u teretanu. Sramota!
Ne razumijem tu opcinjenost teretanom koja ide do te mjere da pijes hemijske supstance kako bi izoblicio svoje tijelo do nakaznosti.
Gore Roki dole smoki :)
Svi bi oni da budu kao Arnold Schwarzenegger ali ne možee :D
Sto ne napisu za fikreta hodzica visestrukog prvaka bih,cetnici ga u kozarcu izveli da pozira pa ga izresetali
Treba cestitati na zrtvovanju i upornosti i trudu, al da je glup i debilan sport to je definitivno.
Fuj
bolje da ste drva cjepali kod drvosjece. korisniji bi bili
prema ovim ljudima moraš imati neku dozu respekta, ulažu u sebe, ko što neko napisa vode racuna o sebi od 0-24, a ne ko one naše bilderice što ima 30 godina u guzici a obuče 20 godina mlađeg brata maicu, hoda ko samo sto se nije usro pa trazi solju gdje ce se istovarit
majicu*
terzo gym
@KSAhunterr ne, prenabildani su..