Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra kampanja Poturka, dovesti trenutno najboljeg trenera svijeta u Sarajevo nije sitnica. Nadam se da ce se posvetiti vise sportu i kaniti politike.
Ti si vise malo za ja jenjetinu i to :)
Ne moze se protiv gena :) hrvatsko cvijece :)
https://www.youtube.com/watch?v=hdaLDLWRr9w
imao bi ovaj trener posla u sarajevu kada bi se i ostali sjetili da pomaknu ormar i uzmu pare iz šteka pa da plate,ovo je već veći nivo i svaka čast za Poturka,evo Stojnić ima najviše daleko para al on ulaže u tjesteninu ,kafu i ostale ugostiteljske stvari,al to je njegov izbor,Tomo je zvijer al ne može da izađe iz sjene Bistrika,mahalaca i nakih likova kojima je davno vrijeme prošlo,inače meni dobar lik postaje pravi sportista al prati ga loša karma
Kad se trener Mike navuce na janjetinu, teletinu i burek ispod saca.
Ovaj bucko pravi onaj Nas bosanski medvjed 😂😂😂😂😂😂
sejdić
covjek je legenda... Mozete pricati sta hocete
japan i "sumo" plaču za njim
prema kilazi, rekao bi da si trenirao mortal combat ili tekken na PS ^^