Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komentar
komentar
Moj Menso koji si ti kreten, kompletno rukovodstvo bosne je bilo u dvorani i nije im falila dlaka s glave, i malu djecu su poveli sa sobom, a ako te smeta sto si balija promjeni vjeru, ako si dobro slusao navijali su i ajmo ajmo ustaše, ne trebas se stidit onoga sto jesi
ma nemate vi pojma o kosarci, siroki prvak!
ma ok je sve opet. ne treba previse ocekivati. ako na kraju omjer bude fifty-fifty treba biti zadovoljan. kod nas je to tako, ako pobjedimo jednu da valja tekmu odma idemo na SP. super je cenjinca da je KK Bosna ponovo na putu ka vrhunskoj kosarci, no treba biti realan. u ovoj ekipi pored bajramovica i williamsa nema ni jednog igraca koji ima neku kontstantno dobru igru. ne postoji ni jedna ekipa na svijetu, koja se citavu sezonu moze oslanjati na 2 tako mlada igraca. treba pojacanja i bice ih. samo laganini.
Iskreno sam se nadao da cu gledati Bosnu na F8 u aprilu u BG-areni, ali ako ovako nastave bice tesko. Ovo je cista izgubljena tekma trenera. Normalno je da se igraci posle vazne utakmice moralno isprazne, al zato je trener tu da uradi svoj deo posla.... Ima jos 15 kola, Bosna nije daleko od 8. mesta. Uz malo pametniju igru, ozbiljno ulaziti u mec sa losijim i takticki dobro pripremiti ekipu proti boljih ekipa, eto vas u BG. Ako uspete, verujte mi da ce ovde jako jako puno ljudi navijati za vas.
ti si glup a igraci su ti debili, protiv cibone ste odigrali tekmu kakvu nikad vise necete, a ti konju nauci da psiholoski pripremis ekipu, sta ste mislili izaci na parket a da ce siroki sam pasti, svaku tekmu imas igrace koji se takmice ko ce vecu glupost da naprave, ovaj put je pobjednik wiliams ubjedljivo, a za njim idu, parezanin, kovacevic, markovic,bajramovic, bavcic, tomovic iznenadjujuce dobar, a sinisa i keno su se malo ispravili, sto bukva stoji u ekipi i zasto dobija platu, ne igra nikako, sto ne igra mali danko, mali zna pogoditi tricu za razliku od ostalih bekova, uzas zivi, poznavajuci bosnu gore moze, jebo tu ekipu koja igra kuci a vani ko picke, trznite se debili, skacite malo, vjezbajte trice, smanjite nervozu, inace nema nas nigdje, kupite beka sutera koji zna pogoditi u svakom momentu, majka mu stara brukate nam opasno i grad i sve
dodjite ujke u MEJDAN pa urlicite gazi balije,pa ce te da jebete svoje mile majke.glupani bosna je multinacionalni tim stoko jedna.