Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bla,bla,bg i drugi praznoglavci o tome....Bugarska, Rumunjska i ine.....dok su bile socijalisticke!
Yarice, pa metni jednu liniju do kuda zaziru Mediteranske zemlje i igre! Srbija pripada Mediteranskim igrama sigurno više nego Izrael u Europi i Europskim natjecanjima!!!
Frustracije, frustracije... bolje ne davati nikakve dalje komentare.
Zanimljiv podatak :)))
Dobro, to je bukvalno skoro 2,7 puta veca drzava, verovatno su imali svasta, ali cak i to kad bi uporedili u odnosu na broj stanovnika, verovatno bi bilo u korist Srbije. A da, u kolektivnim sportovima ih nema isto ko i Bugara koliko ja znam, problem kod Bosnjaka je osim sto su maleni, sto i u toj Bosni od 3,2 miliona, mnogi odlaze u SRB i HR. Evo primer jos jedne malene zemlje, ustvari premalene, koja u sportu kida, CRNA GORA! Znaci sve se moze kad se hoce. Srbija je odatle pokupila iz CG mnogo sportista, ocigledno neki rasadnik, takav mentalitete jbga, narod voli prati i igra sport. Mislim da je to najvaznije, manje vise infrakstruktura i novac. Mada naravno i to je vazno.
za blanla11bg Nije Srbija pokupila sportste iz CG nego je i obrnuto. Npr u fudbalu, ima 7 ili 8 fudbalera iz Srbije koji igraju za CG
pa osvojili bi više da se ulaže u sport u našoj državi... zato ova naša banda ulaže u svoje džepove...
A eto u Srbiji se ulaze... Ne znas ko je veca sirotinja, mi ili oni :\
Kvalitetniji smo u sportu jbga, nisu sve nacije iste. Evo primer Bugarska, iste velicine kao Srbija, nikad nista nije postigla u sportu, a slican mentalitet, bukvalno susedi. Pa i Rumuni nisu se proslavili u sportu, a dosta su veca nacija, i trenutno imaju mnogo kvalitetnije sportske infrakstrukture, a opet su slabi ovako. Pa i Madjari isto, nisu jaki u sportu. Sve to zavisi od sportskog duha, zelje za pobedama, a manje vise od infrakstrukture sportske.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Iskreno za mene je vaznije SP u Brazilu 2014 nego 10 zlatnih medalja na ovim "mediteranskim igrama". Jos da napravimo dobar rezultat na EP u kosarci u Sloveniji i ja sretna i zadovoljna:D Usput, sudeci po ovim igrama, Albanija je treca najjaca sportska sila na Balkanu nakon Srbije i Hrvatske :) Suplja stvarno.
Ovo je katastrofa bas,ma da u kakvim uslovima rade i kako se drzava brine za njih i ulaze dobro je.
po čemu je srbija mediteranska zemlja, smiješno
Zato sto i Srbi zive na moru eto zato :)
na kojem moru majte ti, je li na adi ciganliji
Sila smo