Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pic*kasto !
Ja kontao necu vece cigane vidjeti od onih u derbiju izmedju Barce i Reala, kad evo ih. Kako uopste neko moze ovako pobijediti. ne znam ko ce nakon ovoga gledati ovo smetljarsko takmicenje.
http://www.powerplaymanager.com/r305072 zakon igra, definitivno probati :)
Kako rece @... Box je umro prije 10 godina - na zalost Sad je ovo sve samo show.. PS: Poremeceni likovi, imate li vi ista pametnije da pisete osim sto stalno spominjete rasizam, nacionalizam i td... stvarno u drzavi zvanoj bosna degenerici preovaldavaju - na zalost...
Svaka cast Mayweather!!! Kao sto rece poslije meca komentatoru moras biti spreman u svakom momentu i da komentator nema pojma.
Papanski jeste ali dozvoljeno je jer u boksu važi ono \" boxer must protect himself all the time\" tako da je to Mayweather iskoristio. Bio je bolji četiri runde, dobio bi borbu svakako nije bilo potrebe da ga završi na taj način, ali ni Ortiz-u nije trebalo da ga opali glavom.
KONJU kakva je ovo slika uz naslov???
Ameri inače skrnave boks. I ovo napucavanje i glumovanje po ringu.Bezveze. I ovaj meksikanac isto ko da je cigo sa Anexa.
SVI STE PAGLU... SVE JE OVO IZREZIRANO... BOKS JE UMRO PRIJE 10 GODINA...
Isto ti i mama kaze,ali kad izadjemo iz kreveta.
tipicno americki.sve se namjesta da bi rulja uzivala.napravit ce od boksa kecere.ovo je preofirno namjesteno
Pa ne mogu vjerovati koliko si glup i ogranicen ... to je cudo jedno
veze nema
Ne lupetaj budalo.
to je toliko logicno ko kad ja kazem ... da su svi muslimani idi.ioti na osnovu tvog komentara ... a boga mi nisu zato suti i ne lupaj gluposti ...
evo glave,ako nije namjesteno,OVO ISTO KO IZ ONIH FILMO JEAN CLAUDE VAN DAMME-A KAD JE ON BOKSER I KAD SE NAMJESTAJU MECEVI...GLUMA CISTA