Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aj ne rise. ja koliko znam salihamidzic, elber,jeremis,sagnol,lucio nisu bili iskoristeni. mozda lucio ali priznajmo svi kiksao je dosta. a salihamidzic nikad nije htio otici i bio je sretan u bayernu. a to sto je star nema se cemu cudit.samo italijanski klubovi mogu placat dedice.
bayern iskoisti maksimalno igraca ,pa ga onda salje dalje... hargreaves,salihamidzic,elber,jeremis,sagnol,lucio,toni... nove zrtve ce biti roben i riberi...
\'ta će ovaj madafaker :p
aj u siti,fali nam veznih,a nije te problem placati i ako ne gras ;)