Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za Fox ... extra da imamo hockey ligu
Hokejasi izgledaju stari ali barem reklamiraju sport samo da mladi krenu a jedino PIPO ostaje isti tj. glup kao i uvijek...To mu je odlika.
Igraju hokej u petak uvece umjesto da su u dzamiji BIH4EVER
jesmo moderni jbt.. kvalitet je nebitan, bitno je da smo IN ;)
Čestitke hokejašima Bosne. Nadam se da će jednom odigrati prijateljsku sa zagrebačkim Medveščakom koji je u polufinalu EBEL lige (Austrija, Slovenija, Hrvatska, Mađarska), čisto da vidimo imaju li naši kvalitetu za ulazak u nju. Tamo su hokejaške utakmice gledanije od većine nogometnih. Ne sumnjam da bi i kod nas bilo tako uz malo više ulaganja.
@xxx - tipični bosančeros ! halo , druže ti si još uvijek samo na x - osi , hajde mrdni malo guzicom pa se šarni na y ili z osu... prokliži ti, ma koliko godina imao, sport je za živog insana. treba savladati protivnika ma kakav on bio.... a , na kraju polako sve će doći na svoje dok djeca uhvate ritam. čestitke svim hokejašima BiH.....
prosječna starost hokejaša 45 i više, sudeći po ovim slikama... :)