Prvoaprilska šala ili istina
0
Lennox Lewis se vraća iz penzije?
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lewis je poslijednji iz generacije extra boxera poslije tysona,holyfielda i jos nekih... ovi trenutno su u tysonovo vrijeme trenirali taekwando da mu slucajno ne bi stali na put
koji je to prvi travanj?
Nema sanse da se vrati i to protiv Klicka, jer je zbog njega i zavrsio karijeru kad je vidio da mu nista ne moze, jer bi ga Klicko u revansu 100% dobio i to ne na bodove, zna to i on.
@fx kako se to tyson proveo?lewis je pokupio slavu u 30 i nekoj godini na racun te pobijede a samo da ti nesto napomenem da je tyson tada bio okorijeli zatvorenik koji nije imao ni pripreme za mec....napr gdje je bio lewis kad je myke razvaljivo likovima labrnje do 2runde...to se sve desavalo prije odlaska u zatvor a poslije toga nije to bio stari iron myke...lewis je beton al daleko je od najboljeg to se zna ko je
za @iskra I ja se s e r e m tebi na glavu, kad si toliko pametan da odmah znaš ko je koja politička opcija, a i na poglavnika, i na sve vas kojima su njegovi štovatelji iz Hrvatske stranke propalica (HSP) na vlasti, u koaliciji sa islamofašistom Zlajogluom. A Bašeskija - vidim da niste ni čuli za njega tamo u Prijepolju. neka, polako, naučit ćete, čim na vrbi rodi grožđe.
Lenox Lewis je sigurno poslije Muhameda Alija najbolji bokser ... Daleko ispod njega su i Tyson i Holifild i braca Klicko i svi ostali ... Covjek nije od skandala pa laici slabo znaju kakav je to sportista bio ...
Po meni jedan od najboljih boxera uopšte,šteta je bila što je napustio box po nagovoru svoje majke KRALJ ringa a pogledjte na youtube kako su prošli Tyson i Kličko sa Lewis-om. A od njegovog povratka nema ništa,to je obična zaj3banc1ja
aprilililili
serem ti se na poglavnika
http://betdojava.blogger.ba/
Pročitajte Bašeskijin ljetopis i tamo ćete naći da se spominje samo travanj, april se ne spominje. Doduše, Bašeskija nije pričao o Sandžaku i Istočnoj Bosni, nego o Sarajevu. Otkad je Sarajevo postalo Sadaka City, uvodi se sandžačko-istočnobosanski \"jezik\".
OD KADA IH KOPIRAJU SA HRVATSKIH FORUMA...
Od kada su to sale prvotravanjske a ne prvoaprilske?
haha sjecam se meca kao da je juce bio. razvali lewis klicku gornji kapak kao da je u ratu klicko bio hahahaha a bajg sad ga niko ne moze pobijediti. zalosno, to je taj danasnji \"boks\"
TRENUTNA BANKA: 21 920 kn, STANJE LISTIĆA: 34/73, PROSJEČNA KVOTA: 3,4225. Igram vrlo jednostavno: 2 para po 1,85 daju ukupnu kvotu 3,4225 i ulog je uvijek isti, 500 kuna po listiću. Svratite i pratite me putem stranice: WWW . KLITORISNJAK . BLOGER . HR 13 750 kn BESPLATNOG profita u 2 i pol mjeseca. U 3. mjesecu je plus od 5170 u 20 dana, to je sada i najvažniji ciklus jer ne igram sam, svoje parove dijelim i s vama i zadatak mi je nastaviti dobro puniti svoj i vaš džep. Dobitan listić nosi 1130 kn povećanje banke, a gubitan 500 kn smanjenje banke. Uskoro kreće drugi ciklus nakon 3 BESPLATNA MJESECA, parovi su na blogu čim ih odigram i pošaljem pretplatnicima da vidite o kojim je parovima riječ. Arhiva i skenirani listići su na blogu pa se možete uvjeriti u prolaznost listića. Sretno!