Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. Lejla Šebić je ratna POBJEGULJA koja je rat provela u Francuskoj. 2. Nakon rata se vratila i pod SUMNJIVIM okolnostima jako brzo postala profesorica i istisnula kvalitetnije ljude koji su DIF sačuvali pod nemogućim ratnim okolnostima. 3. Ova tzv. profesorica posjeduje mrežu aerobik klubova koje je protivpravno registrovala kao Udruženje Građana i koji joj omogućavaju da obrće hiljade neoporezovanih maraka mjesečno i od nje možete naučiti kako se potkradaju porezi potrebni za djecu i penzionere. 4. Napustila je i rastavila se od divnog muža, RVI - ratnog vojnog invalida, koji je bio dobar dok joj je koristio za karijeru, i jedno vrijeme čak dijete, da bi živjela sa svojim studentom Albancem gotovo 10 godina mlađim, a muž joj je dobio dijabetes, a dijete traume. 5. Zajedno sa bliskim ortakom u sumnjivim poslovima Marijanom Arapović pripada sarajevskom sportskom podzemlju. 6. Takmičenje u Las Vegasu na kojem je pobijedila sponzorira američka PORNO industrija.
Moja ti, bona o'kle si to čula... Haj još jednu majketi. Ja ću kahvu pristavit'.
...Jasenka,tebi je ova Lejla bas stala na zulj kad samo nju komentarises...evo gledam imas 4 komentara ukupno i svaki je na razlicite vijesti objavljene o ovoj bilderki :D...
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Znači Lejla je drama lik , oni američki scenariji o sexu sa profesorom su amaterski šta je ona radila pojedinim studentima :))) DIF-ovci znaju o čemu pričam :)))
i šta su profesori (posebno Rađa tada bio dekan,) radili njoj
pa pricaj-pisi otvoreno jarane
sastavile se prodavace da prodaju suplju pricu kako su zgodne natural, a s pimp-om putuju koji ih kao stado ovaca voda... ova drzava je sr..nje pa gdje su ljudima oci, vidi ko bosnu predstavlja... a zeljka mu ruzna od testasa pa izbjegava da se slika , hahaha
neka je ovo bila dobra ckapi
nimfomanka. javno priznajem da sam na kraju ja rekao dosta
u vezi fakulteta za tjelesni odgoj, citirao bih woodyija allena: those who can't do, teach. And those who can't teach, teach gym.
Ko suho meso iz Visokog, nikakvo!
Lejla je beton.
francuzi joj cvajtaru poderali, pa sad traži zakrpu kod nas.
Lejla zasluzuje potporu...
od 2x 25 cm
Mislio sam na sponzore...
meni je ovo sexy! Da je Bogdom moja Zejna vaka... nego odvalila zguga na guz ima dva metra
e nek si mi reko! MRS FUKARO!
Pa zar ova nije ljepsa tisucu puta???? https://www.youtube.com/watch?v=UD_FQ-Ywu6Y
bravo, lejla! super izradjeno tijelo, dosta ulozenog truda ...