Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Definitivno najbolji sinoc, pravo pojacanje, npr. imao je vise skokova (11) od Kikanovica (7) iako je nizi od njega za 25 cm. Bravo, Wright.
Uzmite u obzir da je on jedini odigrao svih 40 minuta jer nemamo rezervnog playmakera na nivou. Odigrao bi sigurno još bolje da je malo odmorio.
Zack Zeko Wrightić :)
@nedim sabonis je litvanac a ne latviac... blage nemas al bitno je da ponizavas... mirza ima kvalitete za pristojnu nba karijeru... koliko god vam bilo krivo mirza je najbolji exyu igrac... isto kao i dzeko u fudbalu...xd
ja navijo za letvoniju daje bijo sabonis pobjedlibi ovako bosni amer donese bodeve rejalno teletović ćeda bidne ko i đeko u sitiju vodonoša jarane vodonoša
lako je reci teletovic ima los procenat suta, i osudjivati ga zbog toga... mirza je 3&D igrac koji treba da mu neko stvara prostor za sut, sto u repki nema... u repki se na njega igra izolacija... prakticki se da lopta mirzi na visokom postu a ostali nijemo posmatraju, i normalno je da ima los procenat suta jer nije on u rangu dirka, kobe niti carmela da takve situacije rjesava sa visokom efikasnoscu... kad se napad prestane vrtjeti preko njega i ostavi mu se uloga egzekutora, tada ce se pokazati sav kvalitet i talenat mirze koji je svakako mnogo iznad svih igraca koje posjedujemo...
Doduše, gori je Teletović bio. Ništa ne pogađa, a u igri je maltene nevidljiv.
A ja sam se nervirao zbog njegovih glupih promašaja i nepotrebnih poteza. U suštini, samo da malo smanji broj grešaka, bit će mnogo bolji. U četvrtoj četvrtini nas je Đedović izvukao, kad smo gubili sa 6 razlike. Cijeli tim se potrudio da ne izgubi, ali Đedović se tu bio odjednom probudio, što je bilo važno.
Zeko Wrightic
zajko vrajtic
Jedini je sinoc ostavio srce na terenu, realno. Svaka cast majstore, pravi profesionalac.
zackary ubica
\"Amerikanac koji nosi bh. dres\" da ste vi zivi i zdravi - on je sad formalno pravno-bosanac
Usput receno, Teletovic je imao 26 suteva sinoc. Na primjer, Wright i Kikanovic su zajedno imali 26 suteva, ili recimo Kikanovic i Djedovic su zajedno imali 27 suteva. Zato, Teletovicu care moj, daj se please malo saberi i popravi procenat suta ili bar trosi manje lopti. Ono sinoc je bilo vrlo lose. Ili mislis da ces i u Netsima imati priliku potrositi 26 lopti? Ako za pocetak dobijes 5-6 suteva po utakmici smatraj se sretnim. Par komentara Amera navijaca Netsa (netsdaily.com) oko ove utakmice: - If he’s having a bad night like this he’ll unlikely see the floor unless his defense is really good. - Not good. Let’s hope that when he transitions to the NBA he can actually put the ball in the basket in an efficient manner. - 8/26 is just awful. His other recent international numbers have been pretty awful too. Hopefully, just a case of a bad shooting stretch. - He\'s not going to get many shot attempts here.
Nista bez Zajke!
Prihvatio me na fb-u ljudi :D
jos sada nađi bosanku i ne trebamo brinuti za podmladak u kosarci