Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi put da on nije "zabrinut".
nadam se una da ce ti se doseliti u komsiluk :)
Jesi pichka una.mi zivimo pored dokazanih koljaca, zlocinaca i genocidasa pa se ne bojimo.
Drinski četniče, puno ti je pametnije bilo da si otišao na Pale malog Njegoša dočekat, nego što po 24 sata ( s pauzama za obrok , a sereš sbakako ovdje ) ovdje valjaš gluposti na koje srećom malo njih nasjeda . . .
Samo u RS niko nije docekao te zlatne djecake,sramota. To su sve nasa djeca i donjeli su nam bar za kratko osjecaj radosti. Ugledajte se vi nacionalisti na ove mlade ljude.
Ne rise Valentine, vrati nezarađene pare, i mrš' iz BiH, nehljebu lezilebaroški muktaški...
Inace sport ujedinjuje a politika razdvaja. Sustina politike na balkanu je napraviti podjelu po bilo ko osnovu da bi ste izdvojili kriticnu masu koja ce vas da slijedi....tu se ne radi o programima ovim ili onim, cak ni o rezultatima postignutim. U sportu je rezultat jedino mjerilo..
http://www.telegraf.rs/vesti/1708644-letecete-svi-u-vazduh-zora-islama-je-stigla-ovo-su-najnovije-pretnje-islamske-drzave-bosni-i-srbiji ISIL ponovo preti Balkanu... Molite se ljudi za mir u svetu, ovo ne miriše na dobro.
Jel bilo sta za zameziti u Vitezu Incko?Ti se ne pojavljujes ako nema bar kila pecenja i po litre.Koji vic ispricas i 40 milja u padze,taj rad.
svako od ovih metuzalema bi malo od slave sebi da copi, jeftino, sram ih bilo
Ovaj Inzko ko nas gastarbajter iz 70tih izgleda !?!?!?
O kakvom ujedinjenju prica ovaj
Nemojmo se bogati vise ujedinjavati, znamo kako je to u jugi zavrsilo, neka svakog na svome
uplatice 5000 KM???? pa to ka da ja dam 5 KM. Smrdo
Inzko, mi imamo sve. Prije svega imamo velika ljudska srca u kojima kuca patriotizam, ljubav i želja za uspjehom. Imamo snagu. Našu snagu su pokazali ovi zltni momci i pokazao je narod koji ovih dana diše jednim plućima i čija srca kucaju jednim srcem. Previše se pozitivne energije razlilo našom BiH. To je dokaz da smo bogati. Kroz sve se može vidjeti ogromna želja za uspjehom, za napretkom. Vlasti nas guše, razjedinjuju. Mladi momci su nas ujedinili. Na ovoj snazi svijet ostaje. Oni ne samo da su pobijedili, oni su nam donijeli nadu i upalili svjetlo za bolje sutra.
Jaoooo, kako dirljivo, evo suze same teku
@una-drina, koliko si brlja ti popio? :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa neces ti
cekaj da bake i cova uzmu stvar u svoje ruke , oni bi gevikt razvalili :)