Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DZABA!
PARTIZAN SAMPION!
Perasovic ne prestaje da laje,niko mu ne vjeruje,Tomas dobio nervni slom!E,a sta bi tek bilo da su suci svirali tehnicke greske????????????A sta bi bilo da je Kecman promasio?????????????????Cestitke Partizanu na pobjedi!
a bas mi zao..trebalo im je dosudit najmanje 3-4 tehnicke greske i loptu sa strane za Partizan..pa nek se zale Vladi Majeru!
http://sport.blic.rs/Kosarka/177216/Odbijena-zalba-Cibone-Kecmanova-cudesna-trojka-vazi
http://www.jutarnji.hr/nlb-liga-ocekivano-odbila-zalbu-cibone--partizan-je-prvak-/741311/
http://www.jutarnji.hr/nlb-liga-ocekivano-odbila-zalbu-cibone--partizan-je-prvak-/741311/
http://www.jutarnji.hr/nlb-liga-ocekivano-odbila-zalbu-cibone--partizan-je-prvak-/741311/
U PRAVU, NA Vodstvo Partizana od 75:74, treba im dati dva slobodna bacanja i loptu sa strane. Mozda padne jos jewdna trica plus 2 slobodna.
A da su sudije svirale Ciboni tehnicku (dva slobodna bacanja) a Kecman promasio, ni sudije ni Partizanovi navijaci ne bi zivi izasli iz dvorane.
Dule je uspio da natjera protivnicke navijace da slave, iako su izgubili!!! \"Jos nije gotovo\", rece Dule i izbaci KECmana iz rukava!
Nema problema... dva covjeka u terenu, dvije tehničke greške, 4 bacanja za Partizan i napad sa centra 0,6 sekundi do kraja. Samo takav može biti epilog žalbe!
Koji su kre.teni igraci Cibone, partizan bi im u vaterpolu \'utrpao\' gol za 0.6 sec :P
SAMI PALI, SAMI SE UBILI...
E glupi Hrvati, pa zar jos niste naucili da nije gotovo, dok sudija ne svira kraj, sjetite se trice Djordjevica. Cuj poceli slaviti pobjedu, mjesto da su igrali odbranu do kraja, da lik ne moze ni opucati na kos, pa bar se u kosarci to stalno desava. Uostalom, svako onaj ko je ikada iole ozbiljnije trenirao kosarku, zna kako se lako to moze istrenirati, da sa pola terena zabijes kos, de-bi-li-zam zesci i sad Cibona trazi da se donese odluka po kojoj se oni kaznjavaju tehnickom greskom, de-bi-li-zam na kvadrat.;-)