Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo zato sto ste ovog Musu ovoliko nafurali BiH nije prosla dalje, on je doslovno sve sam radio, ostatak ekipe nebitan. Ne moze glupi bosnjo nikad sam sebe da ne zaje8e
Janković triple double!!!!!!! Fenomenalno, svaka čast Musi, ali evo pokazuje se da on nije sam i da imamo puno sjajnih igrača.
Čovječe, jedna Južna Koreja koju namlatimo 20 razlike u četvrtfinalu a mi dole među ekipama od kojih smo duplo bolji u borbi za 9. mjesto. Zaista i nepravda i nesreća....
pa mogu protiv ovoh amatera al kad naleti francuska il australija onda truba
@DrzavaBosnaaPonosna ma ne bih rekao da je truba. Ti Australci su bili viceprvaci svijeta a u zadnje dvije minute napraviše nam 10:0 i izgubismo dobijenu utakmicu. Bilo je tu 3+1, tehnička, lopta sa strane itd itd. Sve što se moglo dogoditi naopako - dogodilo se. Tako da i dalje mislim da smo jači od više od pola ekipa koje su u četvrtfinalu i to sa sigurnošću.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta ti je ba musa, sta su ti krivi!
idemo djeco nasa i ovaj put bar dvadesetak razlike za pobjedu