Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za Igokeu, dobra utakmica. Sta reci vise za Bosnu. Teska situacija u klubu, ali zar to opravdava ovako lose igre. www.worldofbasketball.org
Hajd sto nas u sportu razvaljuju skutori nego sad poceli i genocidasi. Jos malo pa necemo pobjedjivati ni u sjedecoj odbojci. BIH4EVER!
Mislis u Najnovijem Pazaru!!!!!!!!!!!!!!!!!
prodane duse, al moramo ih shvatiti sigurno su im primanja mizerna i jedini spas je protiv sebe pogurat na kladi al moglo bi im se desiti ko i protiv sirokog kad su ga htjeli dotuci u sarajevu pa ga fino podudlali ili su se i tada svejsno pokgurali finansijski, u svakom slucaju sramota.
BRUKA,SAMO TU PANEM NA KLADI,ALI ETO KECA U SRIJEDU NA IGOKEU,I PITANJE STO SAM CUO,NEZNAM JELI ISTINA DA IGRACI BOSNE DOBIJU NEKAD I PO 15-40 KM,NEVJEROVATNO
Jadno, kao i sve što adresu ima u Novom Novom Pazaru...