Izgubio kontrolu
47

Trener Borca iz Banje Luke brutalno vrijeđao i psovao svoje igrače: Majmuni, sada pričajte

K. H.
Foto: Druga ABA lige/Dragana Stjepanović
Foto: Druga ABA lige/Dragana Stjepanović
Trener banjalučkog Borca Dragan Nikolić privukao je veliku pažnju regionalnih medija nakon što je žestoko izvrijeđao svoje igrače tokom time-outa u meču Druge ABA lige protiv Pelistera.

Naime, njegovi igrači su u prvom poluvremenu ispustili prednost od 11 poena (36:25) te su nešto kasnije čak i imali pet poena zaostatka (43:48), a s tim u vezi Nikolić je poludio na svoje igrače i održao im žestoko predavanje.

"Ajde ovako. Jeo vam pas mater, prvo vi kažite što imate, jeo vam pas mater! Ajde, vi se sad ispričajte, majmuni, a poslije mi ovdje da glumimo budale. Ajde još pričajte, ajde još! Ajde ispričajte se svi, objašnjavajte nam, kreteni! Sve kontra. Poslije ćemo u svlačionici riješiti ovo", urlao je Nikolić

Njegova ekipa kasnije je zaigrala puno bolje te je došla do preokreta, kasnije i pobjede, a konačan rezultat na kraju je glasio 101:86 za bh. predstavnika.

"Onaj time-out ne priliči meni, ali ja sam duhovit čovjek. Izvinjavam se onima koji imaju nježan sluh pa ih je moj govor uvrijedio. Znam da će me sad razni tipovi komentarisati", rekao je Nikolić nakon meča.

Borac ima svih šest pobjeda u dosadašnjem toku Druge ABA lige.