Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reprezentaciju ne čini jedan igrač i nije psihološki opravdano praviti od njega zvijezdu u ovim godinama. On mora još puno, puno da radi, fale mu osnovne vještine što se vidi protiv jačih protivnika. Međutim mi imamo više talentovanih igrača u ovoj generaciji, kao što su Buza, Vrabac, Rikalo, Nurkić itd. što je uz Nenu razlog zašto pobjeđujemo i aBd osvojimo jedno od prva 3 mjesta koje vode u A diviziju (16 najboljih U Evropi)
Markovic je kosarkaska legenda BIH, valjda je to svima jasno........, a sada trenutno u ekipi ima igraca kao sto je Nurkic, momak razvaljuje i zelim mu sve najbolje u karijeri....
Danas \'\'zna neno sta je kosarka\" a kad prvu izgubi bice odlazi ma.jmune.. Pun je k.... komentara sportskih znalaca sa klixa.
svaka cast!
Zna Neno šta je košarka :) Bravo momci samo naprijed !!!
koje mjesto trebamo osvojit da udemu u A diviziju
BRAVO Neno Markoviću.Daj selektiraj i izgradi jednu generaciju
BRAVO MOMCI