Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tihi ubica bravo kralju
makar jedna svijetla tačka, medju ovim sivilom, bravo, samo nastavi tako kralju naš.
Babuka MT #33
e to se zove droniranje !!!!
Here comes the boom.... MT33
MT 33 nek upamte dobro ovog Zmaja!!!
može li ikako da novinari klix-a napišu izvještaj sa košarkaške utakmice, a da ne nabrajaju koliko je koja ekipa zabila poena u kojoj četvrtini??? Ne piše se jado na taj način izvjeeštaj sa košarkaške utakmice, zguglaj malo, pa možda i naučiš. Svi mi možemo otići na nba.com i pogledati kako su četvrtine igrane...
svaka cast
Tele igra fantastično. Svaka čast.
Tale sine, magare moje malo.....
Destroyer MT-26
tako je sineeeee MT33 *ebe maliiiii , ne vadii gaaa
pozitivna kritika pije vode.. jucer ga nalijepismo radi dva poena, i evo danas vec 26..
Kevine nemoj se ni vracat nek igra Mirza svaku 30 minuta,..
tuzlanska skola... :):)
naravno, mada se cudim kako nisi dobila vise minusa. kod mene uvijek katastrofa kad spomenem mirzu slobodu i tuzlu zajedno. odmah te jablanica te mostar te prozor...kljuc :)
od konjica se vinuo ka tuzli iz tuzle se vinuo ka USA pa sad metodom dedukcije, zakljucujemo da je moj gore navod tačan :):) svaka mu cast,salim se ja, odakle god da je :)
Ma samo cestitat;)sta je to nego razbijanje kada uvalis 26 poena sampionu:)
Ma to majstore ! Pokaži šta znaš ! Svaka čast !