Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna i Hercegovina je pod okupacijom! Registrujete na eRepublik - masovnu online, društvenu i stratešku web browser igru, verziju stvarnog svijeta koji vam omogućava da slijedite vaše političke, ekonomske ili vojne težnje i promijenite istoriju! Registruj se ovdje https://www.erepublik.com/en/referrer/PrdarBiH i pomozi u oslobađanju svoje zemlje!
Moj Mirza odrzi taj procenat 3 iznad 40 %, i daj neki trejd u normalnu ekipu. Nikad goru kosarku nisam gledala sto se tice Nba.
prati duso okc,bullse,cavse
@papciseljaciout Pratim duso Spurse i Warriorse.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pao je skroz u formi, a igrao je fantastično jedan period, šteta.
hoce li ikad ovi pobijedit
kad i lakersi