Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjecam se, Teletovic je tada iz svlacionice zabijao trice! Samo da nas posluzi sut danas i da momci imaju snage do kraja, protiv Francuske smo izgubili dah pred sami kraj.Hajmo Bosnooo hajmo Hercegovinooo!
Samo da ovom kvazi novinaru naglasim da igramo protiv Litvanije a ne Latvije kako je napisao na kraju teksta
Dok si ti igrao i gledali mi se košarka Ovaj Musa sta dobro uradi toliko i sje..
Nikada nisam prestao razmišljati o rijeci koju si uništio zbog sopstvenog profita, niti sam prestao razmišljati o činjenici da si se počeo pojavljivati na SDA skupovima u vremenu kad se trebalo boriti da Alibegović i Garza ne budu naturalizovani igrači, što ti je bio posao. Razočarao si me, Mirza, i mnoge druge kojima si bio drag.
Teletovic sa parkinga
za ono ljubavi i pracenja u nocima kad si igrao mogao si odvojit par dana da budes sa repkom kao relativno mlad reprezentativac koji se oprostio a ne da im pises saopstenja,,,,,
Glupane imao je plućnu emboliju
Ko da je juče bilo,,9 godina,, što život leti
Vrijeme je za naplatu starog duga,,sretno zmajevi nasi...
Sretno našim momcima danas.
Vialeeee vialeooooo Vialeoleoleeeeeeeee VIALEO BOSNO LEOOO VIALEOLEOLEEEEEE BILOOO GDJEEE BILO KADAAAAA MI ZA TEBE IDEMOOOOOOO SAMO ZA TE BOSNO MOJA SAMO DA NAVIJAMOOOOOOOOO