Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbende i Emir Preldžić osvjetlali obraz Balkana. Hrvati se samo kurče, godinama su oni daleko od evrospkog vrha. Inače, košarka je na Balkanu već godinama u padu.
Jesu malo ofalili. Nekda se odezumevalo da Srbende moraju do polufinala EP..a. al su i dalje najbolja nacija na Balkanu.
Jutros sam dugo razmišljao i odlučio sam da se vratim vjeri pradjedovskoj pravosljavlju i da se vratim svome narodu srpskome. Neću više biti bosanski patriota, veliki romantičar za Bosnom koja ne napreduje iako sam mislio da hrli krupnim koracima ka Evropi. Neću više biti Bošnjak, kada me pitaju ko sam Srbin sa. Ime ne moram mjenjati ko Emir Kusturica jer mi je ime svjetsko i neutralno. Šta da vam kažem. Večeras ću prvu noć u svom krevetu prespavati kao Srbin, kao što je i moj pra-pra-pra-pradeda. I tako treba da bude. Naprijed Srbija, naprijed Srpska!
e da su svi srbi islamske veroispovesti kao ti gde bi nam kraj bio
nisi ti nikad ni bio Bosnjak krkane
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakav je to zrijeb kada u 1/4 ponoco igraju Spanija-Francuska i Brazil-Srbija a sve 4 zajedno bile u skupini, reziran zrijeb da dodje do finala Spanija-SAD
E moj tricas....da je bio jedan od najboljih u Europi dokazaobise u NBA kao Drazen, Toni, Arvidas,...a ne nakon jedne polusezone kuci natrag iz Portlanda. Kao trener vidjecemo, prvenstvo jos traje.... Paspalja je imao izvanserijski talenat i da nije bilo cigareta i alkohola sigurno jedan od najbolji u Europi i NBA...a usput i veliki covjek.
da ti skratim, skroz loš igrač, al zamalo hahahhaaaaa ali vam je onu tricu utrpao, onaj trenutk vrijedi, ma neprocjenjivo, odmah poslije je njofra tuđman riknuo, kažu doktori da mu j tu noć pozlilo. a šta su to gore nabrojani osvojil u reprezentivnoj karijeri.. naravno, ništa, nisu mogli od ovog prosječnog igrča koji je trpao po 40 i kusur poena tom istom sabonisu u finalu evropskog prvenstva... da nisu možda oni osvojili dva svjetska, dva evropska zlata i olimpijsko srebro kao ovaj loš igrač od đorđrvića.. jbg, znam ja da kompleksi bole!
bruce...upravo spomenuta dvojica su bili najbolji igraci Euro1989 i SP 1990 u Argentini uz pomoc Paspalja, Radze...Zdovc je bio stratni na pleyu a Dzordzevica nigdje. FNM...Ameri trenutno igraju sa 3 ili 4 petorkom iz NBA slicno kao 2002, samo je razlika sto su se vratili brzini i atletizmu i tu im je tesko parirati. Objektivno Bodiroga je odlican igrac ali tesko bi prosao u tom NBA up-tempu stilu kao recimo Ginobli. Svakako da u NBA nije sve sjajno i objektivno, tako da je za mene DeMarcus Cousins sasvim prosjecan igrac za Evropske standarde.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Braduljca najbolji :)
oooo kako bijedni i primitivni komentari...
Čestitke Srbiji i Turskoj. Srbija dobra i predviđam polufinale Srb-Špa.
ajde
Emir Preldžić dame i gospodo
"Doneo pobjedu" Prvo se dogovori sam sa sobom kojim jezikom pišeš, pa se javi ;)
Vjerovatno nisam, jer u mojoj školi nije bilo predmeta "Srpski mitovi i legende" na kojem su tebe naučili da je ovdje jezik svima srpski
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Žepačka puma odvede Turke dalje :) to prela zmajuuu
Au cekao pare na turskoj,sok drama
Tako je Srbijo konacno ste se probudili! Ako ovako nastave uzimamo medalju!
Finali: Turska vs Turska Kopilad
``Finali: Turska vs Turska Kopilad`` pa jesu li bosnje na SP-u?Ja ih ne vidim. A ni turci nece daleko sad ce Litvanija da ih nakanta
znate vi vrlo dobro na koga je on mislio hehehehe