Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja kad prodzem pored cevabdzinice da imam para izabrao bih desetku ali nemam pa jedem rezdelije
@BBB Hercegovac nisi ti dorasto da kritikujes jednu silu,vanzemaljca koji nosi na ledjima sve ovo sto si nabrojao,uzivaj u njegovim igrama jos bruku godina jer ovakvih kasnije nece biti.
Ne poredi Dražena s onim zalizanim. Talenat itekakav. A što se tiče Jordana, jednog i neponovljivog, care i taj ti je trenirao kao niko, možda i više nego Dražen. Najbolji je i sam rekao da mu sve ono nije s neba spalo, i da ljudi uopšte nisu svjesni koji rad se krije iza svakog uspjeha u sportu. Pogledat Rinaldinha npr. Čisti talenat, osjećaj... Ali bez rada nula. Tako i Messi, čisti talenat, osjećaj ali i rad, dok kod Kristine malo talenta i ogroman rad. Ali džaba, nemre Leu ni prismrdit.
Ne lupaj mali!!! Čuj Nash nije gledao fudbal!!! Igrao jado, igrao. Da odigra Kristina protiv Nasha jednu na male i jednu basketa, 1 na 1, u basketu Kristina ne bi lopte vidjela a u fudbalu bi mu Nash sprčio barem koji. Čuje Kristina daje golove u solo akcijama. Pa jado idi na Realovu stranicu pa vidi šta tamo piše. Jedan (1) gol dade uiz solo akcije, a Messi 10. Ozil (prvi asistent lige) i Marija imaju više asistencija no Xavi i Iniesta. Jado, gledaj Messia i uživaj. Što već kolega gore reče, nećeš više imat prilike takvog majstora gledat.
Dva najveća Barca i Messi fana u NBA. Imaće sad Kobe s kim uživat u majstorijama najboljeg.
Razlika izmedju Messija i Ronalda ti je slicna onoj izmedju Jordana i Petrovica.. Jordan cisti talent i mozak za kosarku,Petrovic sve stekao napornim treninzima i trudom ..
Jos jedan navijac Barce koji prije nikada nije ni gledao nogomet. Ni Christiano ni Messi trenutno nisu najbolji igraci svih vremena mada bi mogli postati. Messi igra u najboljem timu svih vremena (mozda svih vremena, priznat cu kad odbrane Ligu prvaka, a dovoljno je i da je osvoje jos 2 puta) . Xavi, Iniesta, Puyol, Messi,Villa, Fabregas i Daniel Alves sve su to mozda i najbolji igraci na svijetu na svojim pozicijama i bez njih Messi ne bi zabijo svoji 40-50 golova po sezoni. Dok Christiano svoje golove vecinom postize u solo akcijama jer Realno Real nema takve igracine i u to i uracunavam Ozila koji jednu utakmicu igra kao jedan od najboljih pa ga dvije utakmice nema, nevidljiv. Alonso, Cassilas, Carvalho i C. Ronaldo su igracine a mozda i Khedira. Pepe i Ramos su dobri ali ne kao Carvalho sto je suplja odbrana Reala dokazala tokom prethodne dvije sezone kad su primili preko 30 golova sto je stvarno previse, pogotovo za prvaka sa najboljim golmanom na svijetu.
I DA ZARADIS 27 MILIONA NA ZALASKU KARIJERE ... NEPROCIJENJIVO BEM TI KLUB KADA MORAJU TOM DEDI DATI TOLIKE PARE KO DA NIJE BILO MLADJIH IGRACA..
prvom i drugom komentaru su zamijenjeni nickovi
ovo je LAZ nash nije nista od toga napisao na twitteru bas sam sada pogledao nash-ov profil !!!!!! ovaj klix se stvarno previse lozi na messi-a
Pa sta sad ako covjek nema odraz ? Bolje da nema odraz , a da zadivljuje svijet svojim asistencijama i majstorijama , 2 puta MVP , nemamo vise sta pricati .. :)
NICAZE DISMR KO POLJSKA HALA
U redu je sto se ovaj lik divi messiju al ne znam sta on ima prigovarati cr7, ovaj moze skocit tri put vise od njega a uopste ne igra kosarku, ja da sam nash mu ne bi nista govorio nego bih se poklopio i nastavio se samo diviti messiju.
Provjerite kako do 19.000 kuna zarade u samo 2 i pol mjeseca. Jednostavnim i pametnim ulaganjem na provjerene parove sa dvaju vrhunskih foruma koje sami plaćamo i crpimo informacije iz njih. Mjesečno maksimalno 20 tipova koje odaberemo kao najsiguriji bet dana. Na svaki par ulažemo 1050 kn. Koeficijenti se kreću od 1,70 pa na više, i uvijek igramo samo 1 par na listiću kao što je prikazano u tablici i statistici. Čak četvero nas vodi ovaj blog i uvijek zajedno biramo parove. Uloge su podijeljene - jedan uređuje blog, drugi odgovara na mailove, treći se bavi reklamom i marketingom a četvrti je \"gazda\" WWW . MAMURLUK . BLOGER . HR
Kakav Messi kakvi bakrači, pa taj dečko ni sada nije najbolji, a kamoli da je jedan od boljih u istoriji. CR7 je preuzeo primat, a ovaj nikad neće biti kao Maradona, Ronaldo fenomeno, Zidane, Shevchenko, Raul itd....