Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Srbija! Bravo Hrvatska! Oličenje ste Balkana! DO FINALA!
Srbijanci su prije svega nadskakali Francuze, sto nije nimalo lako, a tu je i nedostatak Markovica, cime ta pobjeda dobija jos vise na znacaju. Ako ovako nastave mogli bi uzeti medalju.
Sada se tek vidi koliko je Bih igrala dobro. Samo malo bolji strucnjak da je bio na klupi koji ne bi dozvolio da ispusti +16. Ne samo da bi se proslo u drugi krug nego bi tu bilo i cetvrtfinale a samim tim i Mundijal naredne godine(prvih 7 ide). Srbija vec ima veliki rezultat, polufinale bice plafon a kad se vrate bar Teodosic i Savanovic imace i tim za sam vrh.
Trebali ste da spomenete kako je Nedovic bacio crossoverom Tonija Parkera na pod, pa potom dao trojku. Kakava NBA igracina ce on jos postati. Inace ocekivao sam pobedu Francuzi su novopecena kosarkaska nacija, mi osvajamo medalje vec 50 godina.
nisam gledao utakmicu ali nemogu da vjerujem...sta je to sa igracima srbije????? nekad nemogu u citavoj utakmici da sastave akciju a nekad mogu da pobjede koga hoce.....nevjerovatno,znam da su mladi ali brate ne kontam......
Balkanski sindrom. Kada uđu preopušteni u igru, gube i od totalnih autsajdera, a kada krenu srcem, mogu da pobijede i najjače..
Upravu si potpuno N_Quit.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
A sta treba da znaci ovaj sa loptom na prvoj slici .....................................
To Srbijooooooo,samo melji,jos da dobijemo cetvrtfinale i nista vise ne trazim od vas!!!!Svaka cast.