Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa ovakvom vanjskom linijom, posebno pozicije 2 i 3, Bosna nema šta da traži. Jedini kvalitetan igrač je Dujković kao centar, dok su pozicije pleja i četvorke donekle pokrivene ... Nevjerovatno mi je da Sloboda koja se za naše prilike dobro pojačala - Tuljković, Hasandić nema ni jednu pobjedu u gostima ... Sparsi su najviše pokazali, iako do pobjeda ne dolaze na dominantan način, dok je Široki sa svakom utakmicom sve uvjerljiviji ...
a sta ste vi ocekivali? KK GRADINA Tešanj kao druga iz A2 lige sjever igrala 3 utakmice za ulazak sa ROyalom i u Tešnju ih razvalili 20 razlike, u treoj utkamici kada su svi mislili evo pobjede mi ih tresnuli u sred Skenderije.. Kod nas igraju momci bez primanja, klub evo igra u A1 u gornjem dijelu.. A ovi odmah u ligu 12!!!!!!!!!!!! I ako je ostao isti trener koji ih je vodio cijelu sezonu u A2 Jug i protvi Gradine, nemaju se oni čemu nadati.. Blage veze on nema.. Zato bolje u A1 pa lagano dok sazriju, ima tu par dobrih igrača ali nije što kaže Miroslav Ilić na Zvezdama Granda: nije to DETE za petice! Nije!
A Bosna tone li tone. Ne žemo to valjat' čim "čaršija" to podržava.