Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poturceni klix gde su srpske pobjede? :))) smeju samo hrvatske da prikazu
Joj terminologije "razmontirala"!? Šta je ba ovo? Kakvo je ovo čaršijanersko izvještavanje. Očekujte naslove "Amel Tuka grohn'o u borbi za finale", "Brazil razdrndo Urugvaj", "Španija propala ko tabure protiv SAD", "Amerikanci ispreskakali Grke", "Đoković samljeo Nadala", "Felps poder'o konkurenciju", "Rusi zgazili amerikance" i sl.
@errorcode01 "Hamza Alić mora jos pure pojest' da bi ostvario bolji rezultat"
Španci rasturili Francuze k'o Godzila Tokio
Razigrali se ljudi, nema sta. Sva sreca za Hrvate, da su ih iznenadili na startu, tesko da bi ih opet pobijedili. tri super jake reprezentacije, Ameri, Spanci i Australijanci. Svaka cast komsijama i jedni i drugim, odlicno igraju ali ovu su osvajaci medalja po meni...
Mirotić ih ubio. I neka je. Još sudije nisu dozvolile njihovu prljavu igru kao protiv Srbije na EP kada su bukvalno tukli. Beli je bolja četvorka od ovog bradonje što je i pokazao na EP kada ga je stavio u džep. Bez njega Srbija nema šta da traži u polufinalu u obje utakmice. O Hrvatskoj neču ni da pričam. Igraju divlju košarku. Kao sa ulice skupljeni. Ako ih krene šut, mogu ozbiljno da namuće svakog. Sa druge strane, ako ih se rano otvori, to će tek biti prava katastrofa. Gledajte većeras
Bjelica ti bolja cetvorka od Mirotica???? Bolji je u odbrani i to je to. Mirotic je za njega druga galaksija.
Mirotić vs. Bjelica. https://www.youtube.com/watch?v=PjEkGTZakYA
"razmontirala" HAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA
Glupi Francuzi, pobijedivsi Srbiju sami sebe izbacili sa turnira, Spanci pokazali silu, tesko ce oni s Amerima, ali i Srbija i Australija su dokazale da ih se moze iznenaditi.
ti nekome kazes da je glup 😂😂😂😂
Pa eto, spasili su Srbiju još veće sramote.