Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Kako posiješ tako i požanješ",nekad davno u gradu Sarajevu je egzistirao KK Željezničar i on je bio mnogo popularniji od KK Bosne,e tog "Želju" je u 2 ligu a kasnije i u nestanak otjerala "Bosna" i to u sprezi sa tadašnjom UDBA-škom gradskom strukturom.E pošto se u životu sve loše lošim vraća... da Bog da da se nikad ne vrate i da se aBd ugase !
cestitam Bosni na ispadanju iz lige ahahahahahahahahahahah
konakovicu i ekipi jebem mrtve dosli sa sela i sve upropastili
"Kakanjcima je trebala pobjeda za Ligu 6, ali im u korist nisu išli rezultati ostalih utakmica, prvenstveno poraz Širokog Brijega od HEO-a. " Ta utakmica nikakve veze nije imala sa njima, njima je trebala pobjeda uz poraz Slobode ili poraz Zrinjskog/pobjeda sa 2 koša razlike manje od eventualne pobjede Kaknja. Šteta što je HEO ispao, mnogo bolja ekipa od Varde, možda šuterski i najbolja ekipa u ligi, kad im ne idu trojke gube, ali kad idu izuzetno ih je teško pobijediti što su i danas pokazali.
Ugrozeni Hrvati,kojima dio Bosnjaka(posebno onih koji se rastaljuju sa njima 20 g,iz SDA) ide namjerno na ruku,pa vidimo odakle nam dolaze najbolji klubovi u svim sportovima.Dolaze iz predratnih selendri od par hiljada stanovnika.
jel bitno odakle dolaze sampioni,znaci po tebi glavni i najveci gradovi bi trebali sve osvajati,e jesi faca u p.m.
Nije bolan problem što nam pravaci 20 g dolaze iz raznih vukohebina,nego priča o nepostosjećoj ugroženosti hrvata,što mnogo stvari a evo i sport demantuju.kod nas je sve po plemenskom divljackom nacionalnom ključu,pa da kojim slučajem živimo u građanskoj državi,poput ostalih normalnih zemalja teško da bi razni Široki igrali u 1 ligi uopšte
PRIKAŽI ODGOVORE (1)