Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja omalovazavam Lbja..Mozda, ali isklucivo iz razloga jer ga ti bespotrebno uzdizes.. te iste stvari i jos vece u njegovim godinama je i kobe radio i to kao sto avdic kaze na pola zagrijavanja zbog pojavljivanja na sudnici. Poslije toga u play offu 2010 sa polomljenim prstima i hronicnom upalom koljena... Eh sad bi ja mogao reci da tvoje omalovazavanje njega dovedi u rang top 3 igraca svih vremena.. Mislim nidje veze.. lebron dosad nije imao nijednu ozb povredu.. gledao sam tu utakmicu na sk protiv bostona i znam da je imao trojku za izjdnacenje ali poslije toga u produzetku nije ga bas nesto islo.nebitno I drago mi je da ima istinskih navijaca Heata a ne onih lebronoljubaca....
a u produzetku je imao samo jedan promasen sut, minut i 5 sekundi prije kraja, running' fadeaway ako dobro pamtim. zatim je vejd promasio i zadnji napada kada su imali sut za pobjedu, spoelstra je pogresno isplanirao akciju, pa je lopta na kraju u rukama batiea zavrsila, tako da ja se pitam je li ti samo bezveze trabunjas o stvarima koje uopste i ne gledas ili sta vec jer prica ti nema veze sa vezom?
zanimljivo kako donosis predrasude o ljudima koje ni ne znas! ja sam navijac majamija od doba hardawaya i zoa, vejd mi je omiljeni igrac, dzejmsa sam oduvijek smatrao najvecim talentom svih vremena. mogu ti i svoje prijatelje preporuciti koji ce ti to potvrditi. ja otkad pratim nba mnogi od vas nisu znali uopste sta je kosarka tako da sigurno ne mozes po nba znanju se porediti sa mnom. a to ko kojeg igraca voli je druga stvar. tvoje podcjenjivanje onoga sto lebron uradi govori puno o njemu kao igracu, jer i ti znas da za njeg nema granice. to sto je osvojio prvi prsten sa isto godina kao i jedan jordan (27) a sto ti omalovazavas govori sve da i ti mislis da je on bolji igrac od jordana i da je trebao puno ranije. to sto ga krivis za stvari koje je isto i brajant tvoj uradio govori kako i ti mislis da je on puno veci od brajanta. zar nije i brajant protiv detroita izgubio svojoj ekipi prsten svojom igram? a protiv bostona je james u zadnjoj sekundi pogodio tricu za produzetak zar ne?
usput, ja nisam lebron hater kao sto je kod tebe slucaj u vezi LA i mnogih njegovih igraca Veoma mi je bilo drago kad je uzeo prsten prosle godine jer nisam ga vise mogao gledati kako place hahah..
wooow strasno si me prosuo necu se vise javljati.. uostalom javljas se samo kad tvoj kad ovaj napravi nesto "nadrealno" kao sinoc hahah..a gdje si bio misu kad je protiv bostona prosle sedmice u dva produzetka promasivao i moguce i nemoguce za pobjedu.. i to bas na ispod kosa... bron nije veliki igrac igrac niti ce ikad biti jer nema tu sposobnost da u kljucnim clutch momentima rijesaca utakmice Play offa..Sad bi imao 2 prstena a ne jedan da je imao yebena mu7a protiv Dallasa.. http://bit.ly/11FPUqB hahha, znaci frajer nema mu7a koliko god ga ti uzdizaa na veci stepen u ovim obicnim i nevaznim utakmicama.. uzeti jedan sut u zadnjoj cetvrtini hahaha strasno .. sad ces ti reci kako nije sebican, voli da dodaje.. hahahhah.. mozda bi to i imalo efekta da su pobjedili TI si sigurno jedan od onih koji su zdusno navijali za Cavse , a zatim kad je ovaj "decisioner" otisao u Majami trbuhom za prstenjem i sam si se presaltao za tu ekipu... Instant klub, instant navijac
znaci apsolutno nisi nista odgovorio iz mog posta? zasto obrces temu na neke druge stvari na kojim cu te opet ownovati, i opet ces poslije toga druge teme naci? odgovori mi sto ti pisem samo? sto to jos neko ne igra samo u reketu i nema 13/14 sut kao lebron? je li to samo majami igra protiv sarlota? I kako je to brajant doso do svojih prstenova? treba li te podsjecati ko ga je nosao do njih bukvalno i kako je trazio trejd nakon sto sam nije mogao ni playoff izboriti bez pomoci drugih? pa njeg je jedan gasol zasjenio u finalu protiv bostona jbt, za razliku od jamesa koji je i u majamiju glavni i tu nema dvojbe nikakve. to sto je toliko ispred jedne legende majamija vejda otkako je dosao govori samo za sebe. evo jedan osmijeh za tebe http://cdn.inquisitr.com/wp-content/2011/11/shaq-and-kobe.jpg i java i stvarnost su ista stvar pametnjakovicu
odlican prosjek, ali nista fascinantno kao sto to ti Lebronov fanu zelis predstaviti...Da, isto kao sto si ti Bryant utakmice omalovazavao govoreci yebo Sunse najlosija odbrana, yebo toronto smijesna ekipa i sl. Tako cu i ja yebo macke jest mu problem imati 13/14 polaganja hahaha zasjenio hahaha jest mozda u tvojoj javi.. U stvarnosti su stvari drugacije.. Mozda bude druga prica za 10 godina ali cisto sumnjam..Jedino ako se ne pridruzi Durantu kad Wade ostari sve u cilju lakseg kupljenja prstenova..xaxaxa jedino mu je to nacin do statusa slave.. Sad vidim da si ga u istu recenicu sa Shaqom hahahahahahh...Pa jeste sto se tice sinocnje utakmice, imao je "njegove poene" i njegov prosjek"
i da prevedem lakeov komentar: "nema te stvari niti utakmice koju lebron moze imati da ja necu manu naci, jer ga mrzim zato sto je od prvog dana zasjenio mog omiljenog igraca"
pa sto onda jos neko ne igra sve u reketu kad je tako lako. je li to lebron koristi nesto sto drugi ne smiju ili sta vec? je li to samo majami igra protiv sarlota, ili i ostale ekipe? prema tvom komentaru bi se reklo da samo james igra protiv sarlota, i da samo on smije igrati u reketu. to drugima zabranjeno ili sta vec? kad je tako lagano, trebalo bi svaku noc ovakvi procenti da se desavaju a ne jednom u 30 godina. ako se ne varam tvoji lejkersi su ih dobili 1 razlike i to uz sudijsku pomoc, dok je brajant suta 11 od 24!
ahhha bobcatski. godinama najgora ekipa u NBA. I to jos ih ovaj luzerski tim jedva pobjedi hahaha od tih 14 bacanja na kos nijedan nije bio sa distance ili poludistance vec sve je isao u reket na polaganje 1 dunk. I to sve protiv najgore ekipe i najgore odbrane u ligi..strasan ucinak
LoL jesi zavrsio???? Sjedi 1 hahahahaha
ovo vec prevazilazi mogucnosti "covjeka". ovaj lik je sa druge planete. zamisli samo, u najjacoj ligi gdje sansu ima da igra samo nekih 350 igraca sa cijelog svijeta, covjek sutira 13 od 14. i onaj jedan promasaj je bio cisti faul koji se nije svirao. a i to vec sudije ne gledaju. znaju koliko je nadmocan nad ostalima, tako da i grublji kontakt ne vide. takvo nesto ni shaq nije mogao da ima, a zna se sta je bio shaq u ovoj ligi.