Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nismo mi fašistički nego hrvatsko-američki klub ;)
Ne znam je li iko od vas primjetio da u ovom škutorskom klubu nikada nije zaigrao nijedan Bosnjak ili krivoslavac...jednostavno receno,FAŠITIČKI KLUB!!!
samo momci da nastave ovako igrat a vi iz sarajevase probajte malo potrudit da vam bosna počme igrati pa davas opet pobjeđujemo u finalima dodikova ekipa nam nije baš interesantna
Hrvatska : Turska : 4:2
pričajte vi što god hoćete. tako mala sredina kao široki brijeg,a prvaci u nogometu i košarci !
Sad sigurno slave u Sirokom sto je njihov tim pobijedio. Ja mislim da je njima drago kad neko iz Zagreba pobijedi, pa makar i njih samih. Uostalom rast ce koeficijent Hrvatskoj, a padati BiH, jos jedan razlog za slavlje :D
Ma kakav Široki! Evo, naša Bosna je poderala Mladost iz Mrkonjić grada u Papra ligi PiH ali vi nešto nećete o tome pa džaba.